Wpis z mikrobloga

Oglądał ktoś drugi odcinek "The Strain" (czy wszyscy zrezygnowali po pilocie xD)? Jak wam się podobał? Według mnie było ciut lepiej niż w pierwszym odcinku, chociaż postacie dalej wydają się trochę takie "nierealistyczne" (chodzi mi o ludzkie postacie :P). Jeszcze nie jestem pewien czy będę dalej oglądał ten serial, ale na razie wstrzymam ostateczny osąd do następnego odcinka.

#seriale #thestrain
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Solution: Zwiastun był fajny, ale serial ogólnie nudny. Zawartość dwóch pierwszych odcinków spokojnie można było zmieścić w jednym. Daje mu szanse jeszcze, zobaczymy jak się to rozwinie, ale coś czuję, że na nogi mnie ten serial nie powali.
  • Odpowiedz
@chomik3: No właśnie mam trochę nadzieję, że wreszcie zacznie się coś dziać, a nie tylko będą gadać, że "niedługo świat jaki znasz się skończy" (czy coś podobnego) i robić skrzywione miny.
  • Odpowiedz
@Solution: mam nadzieję, że jednak będzie coś ciekawego się działo w tym serialu - daję mu szansę, bo nie mam co obecnie oglądać, a mam dość specyficzny gust odnośnie seriali.
  • Odpowiedz
@Solution: Jak dla mnie c-----a gra aktorska, dialogi słabiutkie, fabuła zapowiada się bardzo średnio. Sprawdzę jeszcze 2 odcinek, ale chyba to będzie koniec przygody z tym słabiakiem.
  • Odpowiedz