Aktywne Wpisy
JudzinStouner +54
Skisłem dzisiaj z wykopków potwornie. Dowiedziałem się, że nowy Mustang to sportowe auto dla biedaków xD Samochód, który kosztuje u nas w wersji V8 od 310 do 370k jest dla biedaków xD Przeczytałem też, że jaranie się nim jest debilizmem, bo w USA jeżdżą nim spoceni robole.
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Carguy +133
ktoś miał pomysł ( ͡º ͜ʖ͡º) #nieruchomosci #mieszkanie #heheszki #deweloperka #kredythipoteczny #warszawa
Aparat ma robić zdjęcia takie zeby było widać tekst drukowany i pisany, nie musi być żyleta jak z lustra - od tego mam zwykły aparat. Za to częste #mirko i #glowna+ogólnie internety. Lubię sobie pograć w Pokemony na telefonie, często GPS+np. Endomondo (to jedyny czas kiedy słucham muzyki z telefonu). Nie oczekuję baterii miliom mAh, przyzwyczaiłem się do ładowania codziennie. Nie potrzebuję dualsima.
Wolałbym #android ale nie skreślam #windowsphone - tylko nie znam go wcale.
Chcę wydać niecałe 500-600zł. Ewentualnie trochę więcej z VAT.
Może być chiński, a co - kupię se. Rozważam #xiaomi redmi, albo lenovo a820. Tylko ten dualsim mi nie jest potrzebny. Nie szczędzę cebuli i internety mam w abonamencie.
Może jakiś #samsung albo #htc
No i chciałbym nowy.
#alieexpress (?) #telefony #pomocztelefonem #smartfon #kiciochpyta #pytanie
EDIT:rozmiar tak ok. 4"
Ponadto w tej cenie tylko Lumia.
@lukazh: zawsze robiłem bez lampy i było ok, ale w sumie by się przydała. Dzięki. Jakie zdanie o xiaomi?
@morq: 1320 - za duża, 820 - bardzo
@kaskaderMike: kurcze kusisz..
Dlaczeog na ceny Lumii 820 są tak różne? Aukcje polecane na Allegro - 499 zł, 650 zł i nagle skok - 800-1000. Mediamarkty i inne 1200?!
Jak coś tańszego bym chciał niż 820 to jest sens brać?
+ dla WP bo ma Office Lens. Zobacz na