Aktywne Wpisy
OVHcloud +81
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +422
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
GDZIE JA K---A ŻYJĘ?! To jest jakieś nieporozumienie, ktoś chyba sobie jaja robi albo nie wiem k---a co. Czarny humor.
5,5 miliona z 6,5 budżetu obywatelskiego w Rzeszowie przeznaczone będzie na co? Na jakże k---a ważną i ułatwiającą życie sprawę. J---ć dziurawe drogi, brak ścieżek rowerowych, stare place zabaw albo miejsca gdzie nie ma ich w ogóle czy inne nieistotne sprawy. C--j z tym, komu to potrzebne. Zamiast tego p----------y najważniejszą z ważnych, super-hiper-mega FONTANNĘ w Parku Papieskim. No bo k---a jak tu żyć bez tego?!
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20140724%2FRZESZOW%2F140729823
No k---a nie wytrzymie.
a myślałem że ROSIR to jest tam gdzie lodowisko koło reala
We Wrocławiu jak budowali fontanę to też były glosy "Hur, dur, wywalanie kasy i Dutek ciul". Pomieszkałem w Warszawie i okazuje się, że połowie ludzi stąd Wrocław kojarzy się właśnie z fantastyczną fontanną i sporo jeździ także po to, by ją zobaczyć.
Więc nie spieszmy się wyzywać innych od debili. Niektórzy są mądrzy, mają tylko inny pogląd na niektóre kwestie.
i w jakiej ocenia twoim zdaniem?!
i czy można się kompać?!
https://www.google.pl/maps/preview?oe=utf-8&client=firefox-a&channel=fflb&ie=UTF-8&fb=1≷=pl&cid=11232802845362811744&q=%C5%BBwirownia&ei=mSjRU8vaNojN7Abqu4GgCw&ved=0CKkBEPwSMA8