Zrobiono mi fotkę co zaowocowało mandatem i 6 punktami karnymi
W sumie nie ma w tym nic dziwnego i nie o to chodzi. Pewnie przekroczyłem prędkość i słusznie dowalono ów mandat.
ALE... mój samochód ma dwóch właścicieli, ja jestem właścicielem i moja mama jest współwłaścicielem, dzisiaj przyszedł polecony do mamy i to ona dostała te 6 pkt i mandat...
Ja się pytam jak można na zdjęciu nie odróżnić chłopaka(lvl 24) od kobiety(lvl 50), w szczególności, że ktoś musiał się tam dopatrzeć 50cio letniej kobiety, no bo była jakby drugim kandydatem według dowodu rejestracyjnego :P
Także pozdrawiam ślepego strażnika miejskiego z miasta stołecznego.
@KotoFan: A to tylko właściciel/współwłaściciel może prowadzić auto? Pewnie jest wpisana pierwsza w dowodzie to tak przyszedł. Nie wiem jak to się ma do wystawiania mandatu bo żadnego nie dostałem.
Zrobiono mi fotkę co zaowocowało mandatem i 6 punktami karnymi
W sumie nie ma w tym nic dziwnego i nie o to chodzi. Pewnie przekroczyłem prędkość i słusznie dowalono ów mandat.
ALE... mój samochód ma dwóch właścicieli, ja jestem właścicielem i moja mama jest współwłaścicielem, dzisiaj przyszedł polecony do mamy i to ona dostała te 6 pkt i mandat...
Ja się pytam jak można na zdjęciu nie odróżnić chłopaka(lvl 24) od kobiety(lvl 50), w szczególności, że ktoś musiał się tam dopatrzeć 50cio letniej kobiety, no bo była jakby drugim kandydatem według dowodu rejestracyjnego :P
Także pozdrawiam ślepego strażnika miejskiego z miasta stołecznego.
@kAdi: no ale to na focie na pewno widać, że to ja
@panwrona: nam tak lepiej, bo mama nie prowadziła samochodu 30 lat to jej nie przeszkadza :P