Wpis z mikrobloga

Zwątpiłem srogo w #strazmiejska z #warszawa

Zrobiono mi fotkę co zaowocowało mandatem i 6 punktami karnymi

W sumie nie ma w tym nic dziwnego i nie o to chodzi. Pewnie przekroczyłem prędkość i słusznie dowalono ów mandat.

ALE... mój samochód ma dwóch właścicieli, ja jestem właścicielem i moja mama jest współwłaścicielem, dzisiaj przyszedł polecony do mamy i to ona dostała te 6 pkt i mandat...

Ja się pytam jak można na zdjęciu nie odróżnić chłopaka(lvl 24) od kobiety(lvl 50), w szczególności, że ktoś musiał się tam dopatrzeć 50cio letniej kobiety, no bo była jakby drugim kandydatem według dowodu rejestracyjnego :P

Także pozdrawiam ślepego strażnika miejskiego z miasta stołecznego.
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KotoFan: A to tylko właściciel/współwłaściciel może prowadzić auto? Pewnie jest wpisana pierwsza w dowodzie to tak przyszedł. Nie wiem jak to się ma do wystawiania mandatu bo żadnego nie dostałem.
  • Odpowiedz
@szkkam: ja jestem pierwszy w dowodzie, właśnie o to chodzi, że ktoś musiał się tam bardziej dopatrzeć :P

@kAdi: no ale to na focie na pewno widać, że to ja

@panwrona: nam tak lepiej, bo mama nie prowadziła samochodu 30 lat to jej nie przeszkadza :P
  • Odpowiedz
  • 0
@KotoFan: a to niech oni się martwia, skoro pomylili cie z matką to ja nie byłbym pewien czy dadzą radę z identyfikacja xd
  • Odpowiedz