Wpis z mikrobloga

Dzisiaj wracając z pracy, idąc główną ulicą w mieście zaczepia mnie #rozowypasek (taki między 5 a 6 na 10) i zapytuje czy jestem tutejszy. Odpowiadam, że tak więc dalej zapytuje czy mogę jej poświecić chwilę. Poświęcam jej chwilę i skutecznie mnie wciągał w #zakupy. Po chwili wyciąga z torebki perfumę męską i mi ją pokazuje, pyta czy znam markę ale odpowiadam, że nie kojarzę. Na opakowaniach widniały dwie ceny, jedna za 59 euro a druga za 149 złotych ale z racji iż tej marki nie znałem to zaproponowała przedstawienie zapachu. Zapach nawet ładny więc się mnie pyta czy cena nie jest za wysoka i ile bym zapłacił normalnie, ja odpowiedziałem że max 119 złotych. Po chwili mi mówi iż jestem 15 osobą którą zaczepiła to mi zaproponował za darmo tą perfumę, ale zapytuje dalej, że jak zgadnę jaką okrągło rocznice obchodzi ich firma to mi dorzuci jeszcze 2 perfumy. Ja nie wiedziałem ale sama mi podała dwie odpowiedzi więc nie trudno było dalej zgadnąć. Po zgadnięciu rzuca hasłem, że z racji iż za 3 takie perfumy bym zapłacił 447 złotych to ona mi jest sprzeda za jedynie 90 złotych. Po chwili się już uśmiechnąłem bo temat mi znajomy za sprawą #internet itp. różne formy sprzedaży. Ale się skusiłem bo właściwie mi się skończyła w domu perfuma to dla odmiany można użyci jakąś z "ulicy". Na zakończenie dodała, że w sobotę w Forum będą się promować i sprzedawać swój wyrób i zaproponowała w wolny czasie przyjście na to ich promowanie oraz abym na #aledrogo nie sprzedawał

Tak wiem świadomie dałem się "naciągnąć" bo pewnie perfuma może być podróbką i nie warta swojej ceny w tym przypadku 30 złotych za sztukę ale co mi tam.

Ich strona www: http://forevergroup.manifo.com/kosmetyki-801

Ps.

Ktoś korzysta z ich kosmetyków i jaka o nich twoja opinia

#januszebiznesu #zakupy #zadarmo #rozowypasek #ulica #gliwice #handel #oszukujo #przegryw #wygryw
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach