Aktywne Wpisy

tortellonizsosem +377
Biznes po polsku odc. 2137
Restauracja w Krakowie „pod Wawelem”, w ciągu godziny ruch ok 500 klientów. Około 1,5h stania w kolejce do wejścia, na wejściu informacja, że awaria terminala płatność tylko gotówką. Ciekawostka - awaria trwa już od dobrego pół roku. Podczas płatności otrzymujesz oczywiście rachunek kelnerski.
Biedny przedsiębiorca ma tych restauracji ok 5-7 w całej Polsce. Przypominam ok 500 osób na godzinę bo restauracje są wielkie. To co widzicie na
Restauracja w Krakowie „pod Wawelem”, w ciągu godziny ruch ok 500 klientów. Około 1,5h stania w kolejce do wejścia, na wejściu informacja, że awaria terminala płatność tylko gotówką. Ciekawostka - awaria trwa już od dobrego pół roku. Podczas płatności otrzymujesz oczywiście rachunek kelnerski.
Biedny przedsiębiorca ma tych restauracji ok 5-7 w całej Polsce. Przypominam ok 500 osób na godzinę bo restauracje są wielkie. To co widzicie na
źródło: Zrzut ekranu 2025-12-23 o 17.11.13
Pobierz
czerwonykomuch +93
Czaicie, że w Polsce, dookoła nas, żyją sobie na codzień ludzie, którzy czynnie i dobrowolnie wypisali się z PPK, bo RZOND UKRADNIE PINIONDZE?
Lata mijają, rzond dalej nic nie ukrad, ale za to oni ukradli sami sobie po kilka, kilkanaście tysięcy złotych dodatkowego zarobku. W celu jego osiągnięcia wystarczyło literalnie zrobić całe nic.
Na poniższym obrazku przestawiono Polskę, gdyby Polacy nauczyli się podstaw inwestowania i posługiwania się pieniędzmi.
#polska #
Lata mijają, rzond dalej nic nie ukrad, ale za to oni ukradli sami sobie po kilka, kilkanaście tysięcy złotych dodatkowego zarobku. W celu jego osiągnięcia wystarczyło literalnie zrobić całe nic.
Na poniższym obrazku przestawiono Polskę, gdyby Polacy nauczyli się podstaw inwestowania i posługiwania się pieniędzmi.
#polska #
źródło: IMG_0640
Pobierz

źródło: comment_IMljP64e7iyEgUHUEGnHK0Sd17Jjl4Nq.jpg
PobierzJak dla mnie oznacza to po prostu, że Ci ludzie nie powinni starać
Płynie z tego jeszcze gorsza konkluzja. Przyjmując, że nie jest to wina technologi to może znaczyć, że zwiększonej liczby wad genetycznych nie uda się zmniejszyć.
@NigdyNieBedeBordowy: a jak dla mnie nic Tobie do tego. Pozdrawiam.
@fir3fly: Ciekawostka
Nie wiem, gdzie Ty widzisz, żebym w tym wątku przywoływala sprawę Chazana. Pozdrawiam.
@DeXteR25: co konkretnie masz na myśli? Bo zerkam na listę i są fizycy, biologowie, naukowcy związani z medycyną, astronomowie, itd. Np. taki Wilhelm Röntgen, którego możesz skojarzyć z "rentgenem".
No chyba w każdej dziedzinie nauki jest jakiś wierzący. Myślę, że to jednak może świadczyć o tym, że religia nie walczy z nauką.