Aktywne Wpisy

Finesta +1052
#rozdajo
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
źródło: 1000040147
Pobierz
PorzeczkowySok +65

Komentarz usunięty przez autora
Java vs C# - nikt za ciebie tej decyzji nie podejmie i nikt nie powinien. Oczywiście, że to nie wszystko jedno czy jeden czy drugi, w Javie lepiej i częściej się pisze na mobilki, a w C# lepiej i częściej gamedev.
Zacznij od tego że wymyśl co byś chciał robić, a później rób wszystko co ci
co do wyboru języka to ofc nie ma krytycznego znaczenia, ale fakt faktem, że więcej staram się pisać w javie, czasami z nudów czytam o programowaniu mobilnym androida itd
1. Wybierz język i trzymaj się go, przynajmniej przez jakiś czas, mierzony raczej w latach niż miesiącach
2. Zacznij pisać właśnie takie aplikacje,
Poziom junior developera jest praktycznie zerowy, więc na pewno już go osiągnąłeś.
@szczepqs: należę do tych, co jak gdzieś pójdą do pracy to chcą coś już potrafić i jeżeli nie generować zyski to chociaż nie generować strat. wiem, niepopularne podejście ᶘᵒᴥᵒᶅ
Własnie to jest chyba odpowiedni moment aby podjąć pracę w zespole bo tak jak napisał @plushy, żeby nauczyć się komunikacji z innymi i kontroli wersji, samemu się tego nie osiągnie.
Ostatnio zakupiłem w promocji książkę "Wzorce projektowe Erich