Aktywne Wpisy

Kumpel19 +27

Zarzutkkake +188
Ale jak to podwójnie zapłacić? Co wy rasiści? Nie wiecie, że plus size to zaleta? Mam chorą tarczyce. Jaki potrójny hepi meal? Kamery nie pokazuja prawdy. To jest problem tych ludzi, że sie tu nie zmieszczą! LUDZIE DAJCIE MI SPOKOJNJE ŻYĆ JA WCZORAJ WŁOSY FARBOWAŁAM I PAXNOKCIE A WY MI MÓWICIE ŻE JA GRUBA!
#bekazgrubasow #humorobrazkowy
#bekazgrubasow #humorobrazkowy

25 lipca rowerzyści wyruszą o godz. 18 z placu Bema.
Najbliższa Wrocławska Masa Krytyczna odbędzie się 25 lipca, potrwa od godziny 18 do godziny 19.
Trasa przejazdu rowerzystów przebiegnie jezdniami ulic i placów:
Plac Bema - Księcia Józefa Poniatowskiego - Jedności Narodowej - Marcina Kromera - Toruńska - Aleksandra Brücknera - Jana Kochanowskiego - plac Grunwaldzki - Rondo Ronalda Reagana - plac Grunwaldzki - plac Powstańców Warszawy - Podwale - Ruska-Białoskórnicza - Nowy Świat – Grodzka - Piaskowa - Świętej Katarzyny - Błogosławionego Czesława - Oławska - Kazimierza Wielkiego - Szewska - Oławska - Rynek.
#wroclaw #rower #masakrytyczna
Komentarz usunięty przez autora
@mroz3: więc pewnie zamiast normalnie jechać na ścieżkach, będą jechali całą chmarą i utrudniali ruch samochodowy :D
Ale niech próbują, może i to coś da...
@mroz3: najpierw musieliby być pełnoprawnymi ludźmi
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)Komentarz usunięty przez autora
Z dedytacją dla @krisip ;)
@zwierzak2003: a co gdyby kierowcy zorganizowali mase krytyczną jadącą wolniej i przed ich masą krytyczną?
Komentarz usunięty przez autora