Wpis z mikrobloga

Miroslavy, ja p------e, ale mialem poryty sen :D Naczytalem sie w pracy Toma Clancy'ego pt. "Czerwony Sztorm". Wrocilem po nocce, klade sie spac i nagle budzi mnie krzyk (juz we snie >:D)

-PANIE ADMIRALE!!! PROSZE SIE OBUDZIC!!! JEST PAN NATYCHMIAST PROSZONY MA MOSTEK!!!

jaki k---a mostek jezu co sie dzieje, wstaje z koja zakladam buty i pedze za bosmanem czy kim on tam k---a jest, wchodze a tam elita normalnie same kapitany jakies admiraly i inne wazne osobistosci i ten najwazniejszy zaraz po mnie podaje mi zwitek papieru ze slowami

-Pilna depesza z Warszawy Panie Admirale!

No wiec zaczalem czytac ta depesze a tam, ze amerykanie wynalezli nowa bron, zalewaja silosy rakietowe na swoich okretach podwodnych betonem (przeczytalem na glos i zaczela sie gownoburza)

-JAKTO BETONEM

-PRZECIEZ NA MIRKO NIE BYLO ZADNYCH DONIESIEN

-TO NA PEWNO DEZINFORMACJA

-MOJ BORZE ONI BEDO STRZELAC BETONEM!!!!!!!!

-Panie Admirale, jak nazwali ta straszna bron?

chwila ciszy, kazde oczy skierowane na mnie...

-ICBM, przeczytalem.

-Ale co to znaczy?

#tomclancy #sen #beton #j------------y
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@strychnina77: sny zwykłe od świadomych różnią się wszystkim. W śnie świadomym twoje ręce są zmutowane i non stop zmieniają kształt mimo iż w śnie zwykłym są normalne.

Sny zwykłe opierają się na wspomnieniach i na projekcjach mózgu, a świadome na tym co chcesz.
  • Odpowiedz
@softenik: W snach, tak jak i w LD zdarza się że coś uda się przeczytać. Chodzi o to że Twój mózg odbiera informacje, ale tak na prawdę nie czytasz, tylko wydaje Ci się że coś przeczytałeś. Więc #truestory :)

PS: Softenik ze StarboundHQ : > ?
  • Odpowiedz
@grzmotopieprzca: jak to jest, że każdy ma od czasu do czasu jakiś względnie trzymający się kupy sen, a u mnie to głównie zlepek losowości z jakimś głównym, surrealistycznym wątkiem (który i tak ewoluuje, by "pod koniec snu", cała jego reszta była o czymś innym)... : /
  • Odpowiedz