Aktywne Wpisy

lubie-sernik +195
Wielki wykopowy podróżnik wrócił do ojczyzny
Przede wszystkim chciałem Wam wszystkim podziękować. Za te tysiące plusów, setki komentarzy i dziesiątki wiadomości na PW. Pomagaliście mi na każdym etapie podróży, polecaliście restauracje, potrawy, kluby, miejsca do zwiedzenia. Doradzaliście jakie miasta odwiedzić. Dzięki Wam byłem w Singapurze bo nie miałem go w planach i pozytywnie się nim zaskoczyłem. Z kilkoma osobami mam stały kontakt na PW od 2-3 miesięcy. Spotkałem się też na żywo z
Przede wszystkim chciałem Wam wszystkim podziękować. Za te tysiące plusów, setki komentarzy i dziesiątki wiadomości na PW. Pomagaliście mi na każdym etapie podróży, polecaliście restauracje, potrawy, kluby, miejsca do zwiedzenia. Doradzaliście jakie miasta odwiedzić. Dzięki Wam byłem w Singapurze bo nie miałem go w planach i pozytywnie się nim zaskoczyłem. Z kilkoma osobami mam stały kontakt na PW od 2-3 miesięcy. Spotkałem się też na żywo z
źródło: IMG_20260914_144407
Pobierz
okoboji +52
to jest koncert na Stadione Narodowym czy jakaś gala fame mma?
stan lineup odzwierciedla gust Polaków
#muzyka #ciekawostki #polska #patologiazmiasta #patologiazewsi #kultura
stan lineup odzwierciedla gust Polaków
#muzyka #ciekawostki #polska #patologiazmiasta #patologiazewsi #kultura
źródło: Zrzut ekranu 2026-09-20 o 14.27.58
Pobierz

źródło: 1000001231
Pobierz@WH40K: Maszine spiryt, ja mówiłem że ja nie chcę ten
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sarza01: one brzmią debilnie i po angielsku xD
Ale to nie jest mój język ojczysty więc tak tego nie odbieram. Pozatym angielski ładniej brzmi niż polski i z tymi nazwami jest tak samo..
"We are the light of humanity. We are the emperors chosen. We are the Angels of his mercy."
"Jesteśmy światłem ludzkości. Jesteśmy wybrańcami imperatora. Jesteśmy Aniołami
I nie, nie szkaluje, łykam to, no ale...
The Emperor protects.
Pewnie masz rację. W sumie dobrze wiedzieć.
Teraz już wiem czemu często na fanów w40k patrzą jak astarties na xenos filth xD
@Sarza01: kapitan TYTUS zabija kosmitów. Przecież to jest opis gry Space Marine xD