Aktywne Wpisy

kieubasa +62

Ryksa +6
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

Mirki co wybrać? Bo niedługo będę przepisywał aplikacje ze starego #php i chcę coś wydajnego, z dobrym wparciem, dokumentacją i żeby się fajnie pisało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#programowanie #webdev
@lewactwo: Nie ma takiej technologi ktorej nie z-------y zle napisany kod.
ile osób tyle opinii....sam wybierz. Jeśli język nie jest za egzotyczny to zazwyczaj maja podobnej jakości dokumentację,wsparcie itd.
Jakoś wszyscy zapominają o tym ile rynek dla danego języka jest w stanie wchłonąć nowych developerów.
Jak nie znajdziesz pracy etatowej..co jest bardzo prawdopodobne to będzie chciał sie chwycić jako freelancer i tu zasadnicze
@fotexxx: Zastanawiam się w sumie nad #go #scala i #nodejs ale nie wiem jeszcze.
Aplikacja to sklep który tworzę od 2 lat - od początku pracy w pewnej agencji interaktywnej a przez ostatni rok już samodzielnie. Aplikacja została
Komentarz usunięty przez autora
To raczej nie jest sklep z kilkunastoma produktami, lecz w zasadzie platforma której częścią jest sklep, z wieloma markami, kategoriami, wieloma opcjami konfiguracji i cen w zależności od wybranej konfiguracji, stanów magazynowych. Do tego różne waluty, różne wersje językowe, system zarządzania zamówieniami, dodawanie zamówień z palca, systemy płatności, reklamacje. Oprócz sklepu serwis ogłoszeniowy, niedługo będzie serwis akcyjny, społeczność oraz forum.
http://justriding.com/
@lewactwo: Robi i to wielka. Jesli wybierzesz egzotyczny jezyk i do tego rownie egzotyczna platforme na OS to za jakis czas mozesz miec problem ze wsparciem.
Poza tym serio bierzesz pod uwage pisanie duzej rzeczy w jezyku ktorego bedziesz sie przy tym dopiero uczyl..?
Tak biorę pod uwagę, ale oczywiście nie zacznę pisać tego od razu w nowym języku, lecz miesiąc wcześniej zacznę się go uczyć na mniejszych przykładach i dopiero zacznę kodzić. Poza tym jeśli chodzi o node.js to Java Script umiem :)
@lewactwo: A nie no to spoko skoro miesiac wczesniej (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Nie dziwie sie ze PHP przestalo byc dla ciebie wydajne.
@lewactwo: to prawda...ale lepiej się uczyć robiąc aplikację nie komercyjną
Po prostu mając okazje przepisać aplikacje zastanawiam się nad tym czy wybrać inną technologię.