Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +145
P------e ten kraj i ten chory system. Moja mama pracowała w życiu 6 lat. Urodziła trójkę dzieci i dostała emeryturę. Mój dziadek poszedł na emeryturę w wieku 50 lat, bo zakład się rozpadł i wysyłali ludzi na emerytury... Babcia też kilka lat przepracowała i też miała emeryturę.
Spróbujcie tak dzisiaj. Do tego mundurowka do niedawna, gdzie emeryci mieli po 35 lat. Górnicy. Kogoś jeszcze nie wymieniłem?
A my będzie spłacać te j----e zobowiązania
Spróbujcie tak dzisiaj. Do tego mundurowka do niedawna, gdzie emeryci mieli po 35 lat. Górnicy. Kogoś jeszcze nie wymieniłem?
A my będzie spłacać te j----e zobowiązania

gobi12 +439
Pakowanie pakietów z ostatniego w tym roku zbioru chili jak widać na zdjęciu jest w trakcie, więc pomyślałem o jeszcze jednym #rozdajo
W losowaniu można wygrać taki pakiet zawierający około 13-14 różnych odmian chili, każdej odmiany jest po 2-4 sztuki. Dodatkowo w tej turze dokładam także pojedyncze sztuki zielonych Jalapeno różnych odmian.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
W losowaniu można wygrać taki pakiet zawierający około 13-14 różnych odmian chili, każdej odmiany jest po 2-4 sztuki. Dodatkowo w tej turze dokładam także pojedyncze sztuki zielonych Jalapeno różnych odmian.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
źródło: temp_file8808538885031559974
Pobierz

1. informacji publicznej, informacji publicznej przetworzonej (ich definicji, tworzenia i udostępniania)?
2. identyfikacji wizualnej państwa na wszystkich szczeblach (od herbu RP poczynając aż do samorządów lokalnych)?
2a. w tym stron internetowych.
#powazne | #knp @Jacek_Wilk @przemyslaw-wipler
@michalkosecki: Taktyk.
@michalkosecki: Poczytaj o projekcie "Orli Dom" plus wpisy na prawo.vagla.pl
ja pytam konkretnie o pomysły KNP na te dwie sprawy.
źródło: comment_gmHI4Y0y3byBAx2IxAHkBqemFRUTqvpz.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
mamy flagę, która nie ma określonej precyzyjnie barwy czerwonej; mamy godło, które nie nadaje się do egzekucji nigdzie. temat rzeka.
źródło: comment_9GSshfBTJmvfDYE1GTrzCNjLWt9dqf5T.jpg
Pobierzinicjatywa zacna, nie powiem, ale ten projekt wydaje mi się jakiś taki zwyczajny (?)