Ktokolwiek zawinił, mieliśmy do czynienia z niebezpiecznym precedensem, kiedy to prawicowy sabotaż doprowadził do ocenzurowania debaty w ramach niezależnego progresywnego festiwalu. Poddanie się temu przez organizatorów uważam za ogromny błąd - niezależnie od tego, kto stał za komunikatami w imieniu KZ.
Na ten moment to jest już sprawa najpewniej dla prokuratury - organizatorzy festiwalu znają nazwiska osób, które w imieniu Kanału Zero kontaktowały się z nimi i ich partnerami/sponsorami, więc sprawa jest weryfikowalna.
[AFERA] stanowskiemu przeszkadzał panel o aborcji na prywatnym evencie.... wolność słowa według konfopisowców z kanału zero
dosłownie zasypywali sponsorów i orgniazatorów pytaniami aby zniechęcić do tego panelu lub pokrzyżować plany organizacji eventu obrzydliwe typowo pisowskie działania
@JanuszStuleja: mariusz no zauważyłem że inne sprawy xD ale typie to za kogo się wtedy zakolak podawał jak kwity na semego siebie udostępniał? xD spójność tego co prezentuje też ważna
Krzysztof Stanowski, właściciel kanału wraz z pracownikami udaje pracownika kanału zero który posiada kompromitujące materiały na Stanowskiego i kanał zero.
Sprawa śmiesznego festiwalu: ktoś podaje się za pracownika kanału zero lub za Stanowskiego i komuś tam
@JanuszStuleja: jest taka różnica że jak krzyś w celach manipulacyjnych się za kogoś podaje to mariusze walą do tego konia, jak ktoś inny podaje się za pracownika kanalu gowno(o ile tak było) to jest pozew i płacz
@adammmmm: w akcję było zaangażowanych kilka osób. To nie Stanowski kontaktował się z Stonogą tylko wyznaczony pracownik. Czyli pracownicy kanału zero podawali się za pracowników kanału zero... A i ten rzekomy pracownik nie był byłym pracownikiem tylko miał jeszcze pracować w kanale, bo to Stonoga sprawdzał.
@adammmmm: Dlatego napisałem, że właściciel i pracownicy podali się za pracownika xd udawali sami siebie. Dlatego właśnie ten żart pyknął, bo pracownik kanału zero zgłosił się do Zbycha z informacjami.
Mam wrażenie że dalsza dyskusja nie ma sensu, ponieważ: A) jesteś głupi i nie rozumiesz że to dwie zupełnie różne sytuacje. B)wiesz o tym, ale nie lubisz Krzycha, więc będziesz udawał, że nie rozumiesz.
Dlatego napisałem, że właściciel i pracownicy podali się za pracownika
@JanuszStuleja: k---a, jak nie rozumiesz że to jest podszywanie się pod kogoś to jesteś po prostu imbecylem xD A dalsza rozmowa nie ma sensu bo tobie racjonalne ocenianie krzysia przesłania miłość do niego a mi nienawiść do tej pisowskiej k---y i tyle.
https://www.instagram.com/p/DcLcNbGDIh5/
@eSUBA94
https://wykop.pl/wpis/87324119/afera-stanowskiemu-przeszkadzal-panel-o-aborcji-na
Jak tam sprostujesz swoje bzdury i zawołasz wszystkich?
Właśnie lewacka logika przeszła z punktu 1. To kanał Zero, do 2. To jakiś prawicowiec podszywający się pod Kanał Zero
Za chwilę się okażę, że jeszcze tam żadnego samozwańczego prawka nie było.
stanowskiemu przeszkadzał panel o aborcji na prywatnym evencie.... wolność słowa według konfopisowców z kanału zero
dosłownie zasypywali sponsorów i orgniazatorów pytaniami aby zniechęcić do tego panelu lub pokrzyżować plany organizacji eventu
obrzydliwe typowo pisowskie działania
#kanalzero #stanowski #bekazpisu #bekazprawakow
źródło: Zrzut ekranu 2026-08-18 133146
Pobierzmoże najpierw wypadałoby wyjaśnić główny zarzut, który najbardziej manipulował?
nie chce mi się pisać tego drugi raz, więc mój komentarz masz pod swoim wpisem
https://wykop.pl/wpis/87324119/afera-stanowskiemu-przeszkadzal-panel-o-aborcji-na/strona/2#298807511
@eSUBA94 Mistrz dyskusji. Typowy argument "Moving the goalposts", dla niekumatych przykład:
A: Udowodnię, że potrafię przebiec 10 km.
LEWAK: OK, przebiegnij 10
@Serghio: przyznaje się bez bicia że popełniłem błąd, powinienem napisać na górze [CHYBA AFERA] a napisałem [AFERA]
źródło: image
PobierzKrzysztof Stanowski, właściciel kanału wraz z pracownikami udaje pracownika kanału zero który posiada kompromitujące materiały na Stanowskiego i kanał zero.
Sprawa śmiesznego festiwalu: ktoś podaje się za pracownika kanału zero lub za Stanowskiego i komuś tam
Porównujesz to do sytuacji w której ktoś porównuje się do kogoś innego by zaszkodzić jeszcze innej osobie.
A i ten rzekomy pracownik nie był byłym pracownikiem tylko miał jeszcze pracować w kanale, bo to Stonoga sprawdzał.
Mam wrażenie że dalsza dyskusja nie ma sensu, ponieważ:
A) jesteś głupi i nie rozumiesz że to dwie zupełnie różne sytuacje.
B)wiesz o tym, ale nie lubisz Krzycha, więc będziesz udawał, że nie rozumiesz.
@JanuszStuleja: k---a, jak nie rozumiesz że to jest podszywanie się pod kogoś to jesteś po prostu imbecylem xD A dalsza rozmowa nie ma sensu bo tobie racjonalne ocenianie krzysia przesłania miłość do niego a mi nienawiść do tej pisowskiej k---y i tyle.
@adammmmm: @JanuszStuleja
źródło: bg,f8f8f8-flat,750x,075,f-pad,750x1000,f8f8f8.u2
Pobierz