@matiit: nie wiem jakieś podpowiadanie etc. Typu wpisze fun. I juz mogę tabem wybrać jaki rodzaj funkcji i juz szablon sklepie etc :) tak samo dla for i reszty rzeczy po kropce :)
@porque: a ja polecam http://brackets.io/ może nie jest najszybsze ale moim zdaniem dużo łatwiejsze w konfiguracji i bardziej zrobione pod webdev a na przykład lintera ma już w standardzie.
Dużym plusem jest też to że bardzo szybko się rozwija, co miesiąc wychodzi jakaś aktualizacja
Rafonix się #!$%@?ł na psach? Bo na tym prime tak się zachowuje jakby tak, wydaje się wydygany być i bije się jak mu to mówią , nie ma argumentów żadnych Pytam bo nie śledzę #rafonix #primemma #famemma #donkasjo
Komentarz usunięty przez autora
@matiit: nie wiem jakieś podpowiadanie etc. Typu wpisze fun. I juz mogę tabem wybrać jaki rodzaj funkcji i juz szablon sklepie etc :) tak samo dla for i reszty rzeczy po kropce :)
@foke:
Dzięki cyka jak malina :) jeszcze plugin do ładnego kodu js i w ogóle jest w pytkę
Dużym plusem jest też to że bardzo szybko się rozwija, co miesiąc wychodzi jakaś aktualizacja