Aktywne Wpisy

rancorn +30
"słyszałeś że pisarski napisał książkę?
Słyszałem.
A czytałeś?
Nie.
Jak wiekszosc.
*SMIECH PAWIANA*
Słyszałem.
A czytałeś?
Nie.
Jak wiekszosc.
*SMIECH PAWIANA*
źródło: 1000053392
Pobierz
Napiszcie mi coś sympatycznego.

Mirki kolejny magiczny problem, mam program okienkowy, napisany w qt creatorze. Obecnie on działa, jednak zacząłem go rozbudowywać, dlatego chciałem coś zrobić z jedną etykietą. Pierwsze co zrobiłem to usunąłem. Tylko problem jest taki, że w wersji release program się kompiluje bez błędów, jednak po odpaleniu, kiedy program jest w 1/5 tego co ma liczyć, program się wysypuje. W wersji debug cały program działa poprawnie.
Próbowałem działać na wiele sposobów, tzn. ukrywać etykietę, przesuwać ją poza okienko, zmieniać jej tekst do samych "", jednak za każdym razem, nawet po zmianie jednej literki program w wersji release przestaje działać w tym samym momencie, natomiast podczas debugowania działa normalnie.
Programu wrzucić nie mogę, bo jest to program firmy, w której robię praktyki. Tak jak domyślił się @vipe program był już napisany wcześniej, ja natomiast muszę dopisać najpierw trochę kodu aby zwiększyć funkcjonalność, a następnie zmienić wygląd (tak aby okienko aplikacji zmieniało się w zależności od tego co się wybierze, i parę rzeczy jeszcze zmienić). Dzisiaj już z tym nic nie zrobię, dopiero jutro popróbuję z tymi qDebugami.