Aktywne Wpisy

lubie-sernik +63
Jestem ostatnią noc w Tajlandii bo jutro lecę dalej. I mam kryzys.
Wróciłbym do Krakowa i żył sobie normalnym życiem a nie ciągle na walizkach. Dopiero dwa miesiące mnie nie ma więc wolałbym jednak jeszcze zostać w tej Azji.
Mam nadzieję, że mi przejdzie zaraz ten kryzys.
Do
Wróciłbym do Krakowa i żył sobie normalnym życiem a nie ciągle na walizkach. Dopiero dwa miesiące mnie nie ma więc wolałbym jednak jeszcze zostać w tej Azji.
Mam nadzieję, że mi przejdzie zaraz ten kryzys.
Do

Soothsayer +50
źródło: 1000005259
Pobierz

Były prezydent Kielc o swoich 16 latach rządów, obecnej Pani prezydent i np pomysłach referendalnych.
Jak oceniacie kadencję Lubańskiego? Zaczął być prezydentem jak najmocniej interesowały mnie Tazosy w Laysach ale PR wczesnych kadencji był raczej dobry. Uważam, że pomimo błędów miasto w jakiś sposób się rozwijało, gdzie obecnie brakuje pomysłu na inwestycje.
#kielce
źródło: z4476618IEG
PobierzAle magiczne przystanki i donice to piękna właśnie chyba ten schyłkowy Lubawski, który już mega męczył ludzi - nie mogę inaczej wytłumaczyć że wybraliśmy Wentę na prezydenta.
@Cozzie Nie było nigdy takiej sytuacji, żeby w Kielcach nie było żadnej szwalni. Reszta zgoda ( ͡º ͜ʖ͡º)
A za jego panowania można było wyznaczyć obwodnicę i zarezerwować teren na budowę.
No i nadciąga drugi cyrk, który też jest wynikiem jego działań: duży przetarg na obsługę autobusów i rola MPK Kielce w nim ( ͡° ͜ʖ