Cześć. Mam pytanie do osób na JDG, które robią na kontakcie b2b, robią zlecenia dla klientów (stronki/apki) oraz budują własne produkty typu SaaSy itd..
Polecicie gdzie kupić ubezpieczenie zawodowe IT?
Ze wstępnego reasearchu znalazłem agencje typu polistait.pl, iexpert24.pl oraz smartlife.pl
@hexgate: bardzo zle doswiadczenia z tego typu 'wyspecjalizowanymi posrednikami' zwlaszcza przy ubezpieczeniach wymaganych do przetargow. bezposrednio, male biura duzych ubezpieczycieli np w powiatowych za to bardzo spoko - jestes zaopiekowany jako klient bo dalej operuja w mysl zasady 'wiekszosc klientow z polecenia' ale juz nie przeplacasz za wciskanie jak najwiecej niepotrzebnego gowna byle wziac wiecej prowizji na pokazywanie sie z nowym leasingiem co pol roku.
@hexgate: ja prosty chlop - pzu. wyplacaja raczej bez problemu mam zawodowe, nnw i dom + sprzet prywatny. warta tez mam dobre doswiadczenia ale raczej jak chodzi o samochod nie wiem jak pozostala oferta.
Cześć. Mam pytanie do osób na JDG, które robią na kontakcie b2b, robią zlecenia dla klientów (stronki/apki) oraz budują własne produkty typu SaaSy itd..
Polecicie gdzie kupić ubezpieczenie zawodowe IT?
Ze wstępnego reasearchu znalazłem agencje typu polistait.pl, iexpert24.pl oraz smartlife.pl
Jakieś rady, sugestie?
Pozdr.
Jakich dużych ubezpieczycieli polecasz?
Co ci da takie ubezpieczenie? Jak zrobisz drop database production to cię przed czymś uchroni?