Aktywne Wpisy

grzes1290 +377
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

calban +485
Ciekawostka
Od 2007 roku angielscy piłkarze przekazują wszystkie pieniądze za grę w drużynie narodowej na cele charytatywne. Ta szczytna idea zrodziła się z pomysłu ówczesnych liderów kadry - Davida Beckhama, Franka Lamparda, Gary'eg Nevilla i Steven'a Gerrarda. Uznali oni, że reprezentowanie barw narodowych to wystarczający zaszczyt. Wspaniała inicjatywa trwa po dziś dzień.
#mecz
Od 2007 roku angielscy piłkarze przekazują wszystkie pieniądze za grę w drużynie narodowej na cele charytatywne. Ta szczytna idea zrodziła się z pomysłu ówczesnych liderów kadry - Davida Beckhama, Franka Lamparda, Gary'eg Nevilla i Steven'a Gerrarda. Uznali oni, że reprezentowanie barw narodowych to wystarczający zaszczyt. Wspaniała inicjatywa trwa po dziś dzień.
#mecz
źródło: 5952
Pobierz

Ostatnio byłem na koncercie i był obok mnie człowiek który zachowywał się podobnie jak ten z zlikowanego nagrania.
Wszystko było by ok, ale śpiewał zagłuszajac wokaliste i klaskał zanim jeszcze zaczęła się dobrze jakakolwiek piosenka.
Nie dało się zupełnie skupić na muzyce, dopiero jak się uspokoił szło spokojnie posłuchać perkusji czy śpiewu. Na jakieś ciche intro nie było co liczyć - tak tutaj ponownie klaskanie od startu.
Do tego znał niestety sporo tekstów i strasznie głośno fałszował.
Nie wiem czy to ja stałem się zgorzkniałym bucem czy to zupełnie normalne tak odbierać takie zachowanie.
https://www.facebook.com/share/r/18bKc2AcqS
#zalesie #muzyka #koncerty
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Niezadowolenie na takie zachowanie to