Aktywne Wpisy

Clefairy +34
Tak widzę ludzi co mają ból d--y o brak gier na przestarzałych płytach - sfrustrowani 35-40 latkowie, którzy aby poczuć, że coś posiadają muszą to sobie wcisnąć na zapomnianą zakurzoną półkę.
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
źródło: 5851
Pobierz
Dusk_Forest77 +90
Gdyby ktoś z was jeszcze sądził ze ten typ nie jest idiotą xD
#nieruchomosci #gielda #mickpl #bekazprzegrywow #heheszki
#nieruchomosci #gielda #mickpl #bekazprzegrywow #heheszki
źródło: 1000030407
Pobierz

Czy dzięki decyzji Batyra Ukraina przestanie czcić UPA?
@gaz_wieprzowy: Okrutnie wobec polskich prawakoidow, ktorzy mysla ze zmusza szantazem i grozba 40 milionowy narod do zmiany swojej historii.
Inne kraje potrafią być stanowczy i stawiać warunki. Tylko polaczki zawsze mają ochotę na bycie przydupasem kogośxD na szczęście to się zmienia.
Liczę na to że Unia Europejska pamięta o europejskich wartościach, na które zawsze się powołują i ukraińcy zderzą się z rzeczywistością takiego zachowania.
@KIaudik: historii zmienić się nie da, podejście do niej - jak najbardziej. Można w końcu przestać wypierać fakt że UPA to ludobójcy, ale to trzeba być dojrzałym narodem. No, 20 milionowa ukraina nim najwyraźniej nie jest
@Gother: Raczej tak nie zroibą, ale dobrze kminisz, bo gdy kilka lat temu uchwalono ''ustawe antybanderowska'' w Polsce to lokalne samorzady na Ukrianie demonstracyjnie i masowo podejmowały uchwały o wywieszaniu czarno czerwonej flagi.
Potem ustawe antybandeorwska wykastrowano w Trybunale Przyłebskiej i nikogo na podstawie jej przepisów nie skazano, ale za to czarno czerwone flagi na UA