Aktywne Wpisy

lubie-sernik +74
Podoba mi się w Ao Nang mimo, że to bardzo turystyczne miejsce. To takie Tajskie Władysławowo jak już ktoś tu pisał xD
Miałem tu być do jutra, ale przedłużyłem pobyt do soboty. W sobotę płynę na Kho Pi Pi a w międzyczasie pozwiedzam inne Wyspy.
Dzisiaj byłem na Railay Beach. Popłynąłem tam łódką, na którą ledwo wszedłem, bo trzeba było wejść po drabince. A ja nie mam w 100% sprawnej nogi. Ale jakoś się
Miałem tu być do jutra, ale przedłużyłem pobyt do soboty. W sobotę płynę na Kho Pi Pi a w międzyczasie pozwiedzam inne Wyspy.
Dzisiaj byłem na Railay Beach. Popłynąłem tam łódką, na którą ledwo wszedłem, bo trzeba było wejść po drabince. A ja nie mam w 100% sprawnej nogi. Ale jakoś się
źródło: 1
Pobierz
darknightttt +3
Faceci też nie uczą się na swoich błędach. Przez około rok spotykałam się ze świetnym facetem. Ale mówiłam szczerze: nie interesuje mnie zakładanie rodziny, żadne śluby, chce dużo luzu. Co do mieszkania razem to nie byłam przekonana, mam swoje wymagania co do miejsca zamieszkania i są one bardzo sprecyzowane, wiem co dobrze działa. Blisko roku znajomości już zaczęła się zmiana w narracji, chciał tego o czym od początku mówiłam otwarcie NIE.
Zakończyłam znajomość,
Zakończyłam znajomość,

Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link