Wpis z mikrobloga

@widmo82: ty, ale tak patrzę teraz to te rurki spadają w jakiś nienaturalny sposób, dziwnie to wygląda. Czyżby stonoga przeprowadzał próbę kampanii oczerniania typu ningi research na LPP? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Jamniki2: czaicie, ze ktoś to pije a akcjonariusze jadą po Stonodze, że pokazał ten syf z ukrytek kamery? :XD

Nagrać jak chłop bije dziecko to będzie hejt na dziecko?
Od tych haków wbitych w puste łby to już im odbija.
  • Odpowiedz
@Frank_Parker2: a ja dałem choć bylem sceptycznie nastawiony to weszlo mi po 0.35 i potem znowu po 0.35 i jestem w #excellence 5% portfolio. Jesli to najgorsze co mogli znaleźć na ta firmę to bedzie jedną z lepszych inwestycji. Dodatkowo zaraz zamawiam syropek do kawki ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@s3kator: to trzymasz się obecnie na granicy fajnego wsparcia. Jak temat nie zostanie szybko wyjaśniony to będizemy testować 0,28, ale już przy 0,35 to wskaźnikowo elegancki interes jest. Orientujesz się nt. gamy ich produktów? Bo na stronie jest info tylko o syropach, a stonogiasz wrzucał też jakieś żale nt. musów goactive. Też to dla biedronki robią? Znasz jakiś inny zakres ich produktów spoza tego co podane na stronie?
  • Odpowiedz