Aktywne Wpisy

rio574 +484
Zachowałem taktycznie na po mistrzostwach i sobie sprawdzę jacy z nich dupni eksperci kurła #mecz
źródło: 1000069711
Pobierz
Dorciqch +142
#ogrodnictwo no dobra moi mili mam update z mojej rabaty z igrzyskami śmierci. Kilka dni po pamiętnym wpisie nie wytrzymałam i wypieliłam wszystko w diabły, bo mi zaczęło zagłuszać piwonie, czosnek i funkie. Z tego towarzystwa zależało mi najbardziej na spokoju dla piwonii. Ale, żeby nie było, że koniec tej historii jest taki smutny, że szlag wszystko trafił, zostawiłam rabatę w spokoju i postanowiłam popatrzeć, co od nowa wybije. No
źródło: Rabata śmierci
Pobierz

Taaa.. jeszcze żadna mnie nie spytała czy mam mieszkanie. Mówiąc dokładniej żadna mnie nigdy o nic nie spytała bo mam 0 zainteresowania od kobiet, nawet jak sam próbowałem na żywo, tudzież na wszelakich aplikacjach. Przyczynowość słabej w demografii w braku mieszkania to cope dla spadkowiczów którzy chcieliby ugrać swoje na innej tragedii i to jeszcze dla własnego zysku inwestycyjnego bo ktoś kto realnie potrzebuje mieszkania nie pyta tylko kupuje bo potrzebuje na już a nie gdyba.
#demografia #samotnosc #przegryw #blackpill #mieszkanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Nie ma jednej przyczyny niskiej demografii. Jeśli spytasz 100000 osób dlaczego nie mają dzieci, to za każdym razem otrzymasz inny zestaw powodów. Ja np. nie mam dzieci bo:
1) chcę dziewice (a tych już nie ma)
2) zarabiam 10000 brutto i nie stać mnie na conajmniej 200 metrowy dom pod Warszawą i mercedesa na podjeździe. Żeby mieć dziecko musiałbym zarabiać ze 30000 zł netto przy obecnych cenach i mieć 100% gwarancji że