Aktywne Wpisy

Trzeci Syn (dwanaΕcie kilo #pdk) tydzieΕ temu zawitaΕ (powodzenia ze zmieszczeniem Rodziny w Yarisie), wiΔc na nowΔ
drogΔ ΕΌycia nowe wozidΕo. Idealnie siΔ zΕoΕΌyΕo, termin odbioru byΕ na czerwiec.
Super samochΓ³d. Foczka U DM-i Design.
Nic wiΔcej nie trzeba (do przeciΔtnej, polskiej jazdy 6, czy 10 tysiΔcy kilometrΓ³w rocznie wokΓ³Ε komina).
Stosunek cena jakoΕΔ torpeda (pierwsze modele Xiaomi koΕo roku 2013 vibes). SΔ siad obok teΕΌ ma od trzech miesiΔcy i sobie
Super samochΓ³d. Foczka U DM-i Design.
Nic wiΔcej nie trzeba (do przeciΔtnej, polskiej jazdy 6, czy 10 tysiΔcy kilometrΓ³w rocznie wokΓ³Ε komina).
Stosunek cena jakoΕΔ torpeda (pierwsze modele Xiaomi koΕo roku 2013 vibes). SΔ siad obok teΕΌ ma od trzech miesiΔcy i sobie
ΕΊrΓ³dΕo: 829
Pobierz
mariusz95gd +50
CzeΕΔ Wszystkim! Jestem juΕΌ w domu. MusiaΕem uregulowaΔ trochΔ rodzinnych spraw, byΕem na grupie AA i wracam do Was! Jest dobrze, czujΔ siΔ Εwietnie, nie ciΔ
gnie mnie do picia. ChodzΔ z kotem na spacery. Dzisiaj wybieram siΔ na rower, trzeba korzystaΔ z wolnego weekendu. Raz jeszcze bardzo dziΔkujΔ za wsparcie. Ε»yczΔ Wam miΕej soboty! ( Ν‘ΒΊ ΝΚΝ‘ΒΊ)
#f1 #manieknaodwyku
#f1 #manieknaodwyku
ΕΊrΓ³dΕo: temp_file8129429005478557408
Pobierz

Czy tatuaΕΌe to redflag?
u kobiet tak u mΔΕΌczyzn tylko gdy masz ich absurdalnie duΕΌo
plus moΕΌna wyszukaΔ badania pokazujΔ ce korelacjΔ tatuaΕΌy z socjoseksualnoΕciΔ (mΔ dre sΕowo na k-------e siΔ) i problemy psychiczne
ΕΊrΓ³dΕo: 1000015772
Pobierz@bArrek Ja do Ewy nic nie mam - pytam ΕΌeby widzieΔ co ludzie myΕlΔ na ten temat ( Ν‘Β° α΄₯ Ν‘Β°)
@Bonaparte_34 OK