ZielonaOna ZielonaOna 3 godz. i 54 min temu via Android 1 + @depcioo: Ja widzę tam nspis "zdychaj cwelu". Nie chciałem na kogo obrażać to miało być zabawne kolego.
ZielonaOna ZielonaOna 3 godz. i 53 min temu via Android 0 + @depcioo: Średnik się czuje ehhh. Pozdrawiam
Jeden_Z_Dziesienciu Jeden_Z_Dziesienciu 3 godz. i 53 min temu via Android 0 + @ZielonaOna: podbijam pytanie @depcioo Na dekielek coś ten teges siadło? Czy zazdrosna
ZielonaOna ZielonaOna 3 godz. i 51 min temu via Android 2 + @Jeden_Z_Dziesienciu: Serio chciałem tylko zażartować bo kod zdrapki wygląda trochę jak napis "zdychaj cwelu". Nie widzicie tego?
Jeden_Z_Dziesienciu Jeden_Z_Dziesienciu 3 godz. i 42 min temu via Android 0 + @ZielonaOna: nigdy nie bylem cwelem, nie znam sie...
Jeden_Z_Dziesienciu Jeden_Z_Dziesienciu 3 godz. i 41 min temu via Android 0 + @depcioo: rozowe chca sie popisac choc wychodza na idiotki, normalka
źródło: 1000121809
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Ja widzę tam nspis "zdychaj cwelu". Nie chciałem na kogo obrażać to miało być zabawne kolego.
Średnik się czuje ehhh. Pozdrawiam
Na dekielek coś ten teges siadło? Czy zazdrosna
Serio chciałem tylko zażartować bo kod zdrapki wygląda trochę jak napis "zdychaj cwelu". Nie widzicie tego?