Aktywne Wpisy

lubie-sernik +73
Właśnie w 7 eleven kupiłem mango które okazało się smażoną dynią.
Za każdym razem jak idę do sklepu to przypadkowo kupuje coś dziwnego. Ostatnio kupiłem jakieś śmierdzące kalmary w przyprawach w formie chipsów. Oczywiście były bardzo ostre.
Jeśli chodzi o jedzenie to na razie porzuciłem kuchnie tajską. Zamawiam ostatnio włoskie makarony (całkiem dobre), kuchnie indyjską i na kolację głównie jem sushi. Płacę oczywiście dużo więcej niż za lokalne jedzenie ale kto sernikowi zabroni.
Za każdym razem jak idę do sklepu to przypadkowo kupuje coś dziwnego. Ostatnio kupiłem jakieś śmierdzące kalmary w przyprawach w formie chipsów. Oczywiście były bardzo ostre.
Jeśli chodzi o jedzenie to na razie porzuciłem kuchnie tajską. Zamawiam ostatnio włoskie makarony (całkiem dobre), kuchnie indyjską i na kolację głównie jem sushi. Płacę oczywiście dużo więcej niż za lokalne jedzenie ale kto sernikowi zabroni.
źródło: 1000059937
Pobierz
kondor_20_zglos_sie +140

Powiem wam panowie że jak widzę młodych cieszących się życiem, zwłaszcza teraz w lato to aż mnie skręca.. Nie ma nic gorszego niż poczucie straconej młodości. Oczywiście nie miałem warunków i wtedy ale tęsknie za tym czasem gdy żyjesz tu i teraz, zero zmartwień i poważnych obowiązków a co dopiero młodzi teraz, gdzie inne pokolenie, pewni siebie, bez kompleksów, inne możliwości i normalni rodzice. Teraz to chłopaczki albo swoje auta albo nie ma problemu pożyczyć od ojca, jechać z julką (a co druga wygląda jak z instagrama) nad rzeke i tam coś romantycznego porobić. Okres nie do podrobienia i zdarza się tylko raz w życiu a jak masz warunki na to żeby wykorzystać swoją młodość to musi być uczucie jak bycie na haju 24/7 ehhhh.
#nostalgia #feels #przegryw #depresja #agepill #suicidefuel #doomer #przegrywpo30tce #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: 123311fba46a98556037ab0bb76aa892
Pobierz@mirko_anonim: Sranie w banie jak to się mówi. Teraz są i też będą takie chłopy jak ty co za młodości g---o przeżyją, bo nie mają warunków.
Komentarz usunięty przez autora
@mirko_anonim: każdy etap jest tylko raz w życiu
W szkole jak byłem to większość z prawem jazdy dojeżdżała do szkoły autem który dostali od rodziców
@Dragnipurake: Ma rację. @mirko_anonim Przede wszystkim to co oznaczają słowa ''przeżyć coś''? xD Bo moim zdaniem na przykład większość z ludzi o których piszesz absolutnie nic przeżywa a po prostu są bandą pozerów którzy chcą być fajni, co z tego, że te twoje Julki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: brak środowiska
@feeling-of-justice: A czemu
@mirko_anonim: Nie, ponieważ przede wszystkim nie wracam styrany z roboty i nie mam starej grubej żony, ale to po pierwsze ( ͡° ͜ʖ ͡°) I nie wiem generalnie co próbujesz
@Don_Spierdonello: Mi to nawet nie przeszkadza bo ja dorastałem w zajebistych czasach (czyli każdych przez epoką oskariatu i julkiszczy) i chciałbym je z powrotem. Nawet jako przegryw. Po prostu nie chcę być starym spróchniałym dziadem bez sił do życia - c--j mi np. z życia do 90 jak wszystko spróchniałe, zmurszałe i