Aktywne Wpisy

Jak bardzo p-------m pomysłem jest zrobienie sobie samemu podcięcie wędzidełka prącia czyli (frenuloplastyka).
Na znanym lekarzu chcą od 1 do 2k
od 2 tygodni chodzi mi pomysł do głowy żeby to samemu przeprowadzić, zacząłem wcielać plan w życie a mianowicie.
Oglądałem
Na znanym lekarzu chcą od 1 do 2k
od 2 tygodni chodzi mi pomysł do głowy żeby to samemu przeprowadzić, zacząłem wcielać plan w życie a mianowicie.
Oglądałem
źródło: Zrzut ekranu 2026-05-30 o 00.33.38
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
źródło: 20260518_222032(1)
PobierzJa mam chyba że 50 metalowych cd.
Najrzadsza jaka ma to dissection - storm of the light's bane
Ja teraz też ostatnio sporo sprzedałem cdków i chce sobie więcej evilfeast'ów kupić bo to mój ulubiony zespół z polski.
Nawet na katanie mam naszywkę tego projektu jako ekran na plecach
Ja mam akurat haxan na cd. Super album chyba jeden z nielicznych jakich się naprawdę przestraszyłem słuchając ich.
Fullmoon też jest bardzo fajny nawet mi się na taśmie udało go dorwać i sleeptime od sacrilegium też fajny moje ulubione od nich
źródło: 20260518_222823
PobierzJa wydałem na wznowienia od thunderbolt to na resztę mi trochę szkoda kasy.
Ale faktycznie niektórzy dają posrane te ceny za płyty. Ktoś pierwsze wydanie taranis chciał za 1500zl sprzedać.
Nawet dużo podobieństw do fullmon jest w dark fury, perkusista od nich grał w fullmoon
Też niedawno się polski necator rozpadł.
A polish evil black metal arrt ma naprawdę bardzo fajne riffy.
Też na jakiejś grupce na fb znalazłem cd za 20zl i kupiłem w ciemno i całkiem fajne było.
crimson evenfall. Jedni ze starszych na fińskiej scenie bm
źródło: 1000026389
Pobierz