Wpis z mikrobloga

@izoxis123: korsira po prostu boli d--a chłop sobie kręci ciężarówki zna się na samochodach wie co kupić i wie jak sobie zrobić a jeszcze wyświetlenia już lepsze u Michała jak u niego xD koniec korsira jest bliski jak już sam tu napisał że on na wyjazd nie ma czasu bo on nie będzie porzucał swoich rzeczy tak jakby on cokolwiek ciekawego robił xD
  • Odpowiedz
@swinkapl: Robicie sztuczną dramę. Pewnie było tak, że Michał powiedział, że nie będzie brał nowych klientów, bo ma teraz dochód z youtube. Jako, że Korsir jest upośledzony to źle to zinterpretował i teraz opowiada dyrdymały. Przecież nie zaprzepaszczą 20-letniej przyjaźni dla takiej pierdoły.
  • Odpowiedz
koniec korsira jest bliski jak już sam tu napisał że on na wyjazd nie ma czasu bo on nie będzie porzucał swoich rzeczy tak jakby on cokolwiek ciekawego robił xD

@weezyxboss: ale rzucenie wszystkiego żeby jechać na Sycylię czy z Odynem na Albanie albo nad morze do Brygady Kryzys to już ma czas xD Jakby Jeep był kupiony sprawny, gotowy do wyjazdu to uwierz, że znalazłby czas żeby jechać z
  • Odpowiedz
@bbul44: no mocno to tu na wykopie podkręcają. Michał po prostu wyznaczył sztywny termin wyjazdu i jak dla mnie to ten termin jest bez sensu. Plus do tego jest na początkowym zachwycie zasięgami i kanałem więc łatwo o kłótnie na takim wyjeździe. Dlatego jak jedzie Ragon to ja mogę odpuścić
  • Odpowiedz
Plus do tego jest na początkowym zachwycie zasięgami i kanałem więc łatwo o kłótnie na takim wyjeździe.

@Korsir: A nie moglibyście po prostu ustalić, że to Michał jako jedyny nagrywa odcinki z wyjazdu i je publikuje? Chyba jako wieloletni przyjaciel i starszy w branży jesteś gotów się na to wspiąć i zrezygnować z kilku odcinków :)
  • Odpowiedz
@javelin: to jest 2 tyg odcinków, ja rozumiem wieloletniego przyjaciela, ale dla przyjaciela nikt z pracy się nie zwalnia. Nie popadajmy w paranoje. Zusu nie interesuje odpuszczenie i opłaty mam te same
  • Odpowiedz
  • 0
@Korsir: już widzę jak Michał będzie nagrywał codziennie i będize chciało mu się to montować, zamiast odcinków 2x w tygodniu byłyby codziennie na zmiane, to przecież wychodzi na plus dla każdego
  • Odpowiedz
@Korsir: patent z publikowaniem naprzemiennym jest super. Szczególnie, że na jakieś zdarzenia można mieć inny punkt widzenia i każdy coś od siebie dodawał. Przykładowo Ty mówiłeś, że Maciek jest głupi, a Maciej mówił, że Ci stopy śmierdzą i to w wodzie nawet. Także igrzysk! Igrzysk! ;)
  • Odpowiedz
@Korsir: o jakim ty zwolnieniu z pracy gadasz ten wyjazd uratował by te gnioty które produkujesz ciesz się że masz kolegę który chce ci pomóc zrobić coś ciekawego na kanale ale ty nawet tego nie potrafisz docenić przez swoje przerośnięte ego
  • Odpowiedz