Gordoniarz Gordoniarz 2 godz. i 50 min temu 0 + #gielda Jaki masz status mieszkaniowy? Własne(bez kredytu) 32.3% (40) Własne(z kredytem) 25.0% (31) Własne(dostałem) 11.3% (14) Wynajmuję 31.5% (39)
Talarsson Talarsson 2 godz. i 43 min temu via Wykop 1 + @Gordoniarz: Apel do wszystkich wynajmujacych: Nie spłacajcie cwaniakom hipoteki tylko kupujcie dla siebie
saviola7 saviola7 2 godz. i 27 min temu via Wykop 0 + Apel@Talarsson: Pisz sobie apele, ludzie nie będą mieszkać pół życia z rodzicami żeby uzbierać na wkład własny i zdolność.
Dobruywaldios Dobruywaldios 2 godz. i 21 min temu via Wykop 9 + @Gordoniarz: ja mieszkam z rodzicami wraz z moją dziewczyną i tego się nie wstydzę, przynajmniej nie tracę 3k na najem
perfumowyswir perfumowyswir 2 godz. i 19 min temu via Wykop 0 + @Talarsson: nikt mi nie spłaca hipoteki, wynajmuje mieszkanie bez kredytu (Ukraińcom, bo dla Polaków za drogo :))
EdwardKruk EdwardKruk 1 godz. i 16 min temu via Wykop 0 + @Dobruywaldios: I super. Cieszę się że ludzie przestają się tego wstydzić bo to całkowicie normalne i baza
Talarsson Talarsson 46 min temu via Wykop 0 + @saviola7: Można wziąść kredyt bez wkładu własnego za sprawą RKM a zdolności się nie zbiera tylko ją ma. Jaką masz wypłate tak duże kupujesz mieszkanie. Wynajmy są aktualnie droższe niż raty kredytu.
Talarsson Talarsson 45 min temu via Wykop 0 + nikt mi nie spłaca hipoteki, wynajmuje mieszkanie bez kredytu (Ukraińcom, bo dla Polaków za drogo :))@perfumowyswir: Gratulacje
Jaki masz status mieszkaniowy?
Nie spłacajcie cwaniakom hipoteki tylko kupujcie dla siebie
@Talarsson: Pisz sobie apele, ludzie nie będą mieszkać pół życia z rodzicami żeby uzbierać na wkład własny i zdolność.
Wynajmy są aktualnie droższe niż raty kredytu.
@perfumowyswir: Gratulacje