Aktywne Wpisy

Czoso +777

Clefairy +23
Tak widzę ludzi co mają ból d--y o brak gier na przestarzałych płytach - sfrustrowani 35-40 latkowie, którzy aby poczuć, że coś posiadają muszą to sobie wcisnąć na zapomnianą zakurzoną półkę.
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
źródło: 5851
Pobierz

https://x.com/DoWCTO/status/2052438128045007319
#wojna #usa #ukraina #rosja #iran
źródło: image
Pobierz@dominowiak: A nie spytasz o tę 88 w jego nicku? ヽ( ͠°෴ °)ノ
@Berkel_88: w polszy to ruskie śmiecie chciałyby mieszkać. Chociażby armatohaubice Krab, wyrzutnie rakiet Piorun, oraz nowa generacja dronów bojowych. Wg wczorajszych info, do 2029roku powstanie polskie auto wspólnie z największą fabryką świata - Foxconn. Będą stawiać fabrykę w miejscu fabryki dla Intela. Zabawne, że wszystko to się pojawia chwilę po wizycie Tuska w Azji.
@Berkel_88:
https://www.swiatdronow.pl/flyfocus-striker-polski-bezzalogowiec-uderzeniowy-dalekiego-zasiegu
To na poziom operacyjny/strategiczny
Jeśli chodzi o poziom taktyczny to z innej prywatnej firmy - WB, wprowadzamy system Gladius. Zasięg 100 km, stosunkowo ciężka głowica, w sam raz do polowania na artylerię, logistykę na tyłach i wozy bojowe, przy czym tutaj trzeba więcej zamówień, bo na razie jest dywizjon na dywizję, a w dywizjonie jakieś
@Berkel_88: ŻUK SZCZEPIONY DUPAMI, nigdzie na świecie nie mają startu do tej innowacji ekspertów z Politechniki Krakowskiej
źródło: comment_h9c4s3DXuTdTKQ7U0bw2Y6OU6q6wMmPH
Pobierz@blackphoenix: Osz ty lewaku, jak śmiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak w ogóle to nie opłaca się tworzyć nowych konstrukcji bo w tej dziedzinie koła na nowo nie wymyślisz i już taniej wychodzi poskładać brytyjską konstrukcję wieżową z koreańskim podwoziem ( ͡° ͜ʖ ͡°
@blackphoenix: jakbyś chciał wiedzieć, to często się buduje w ten sposób, ponieważ jest taniej i szybciej. Kupuje się technologię, zamiast ją wymyślać od nowa, ale zawsze najdzie się taki malkontent jak ty. Ciekawe dlaczego inni zamawiają u nas w takim razie te brytyjsko-koreanskie kraby... W autach robi się dokładnie to samo. Lepiej
@mskiper: ten to akurat w Iranie, bo oni po prostu skopiowali Szacheda
@SpokojnyPan: Ja myślę, że przede wszystkim Polsce jako państwo i Polakom jako społeczeństwu udało się osiągnąć bardzo
@max-m: Akurat jeśli chodzi o Żuka to swojego czasu był on polskim osiągnięciem. Bo po pierwsze w Polsce zrobiono go praktycznie z niczego i Polakom się udało coś co się ruskim nie udało czyli wyciągnąć ile się da z gaza pabieda. Po drugie to był towar eksportowy na ktorego produkcję licencji udzieliła Polska chociażby