Wpis z mikrobloga

#vibecoding #programowanie
uzywam bezprzewodowego monitora dziala na zasadzie 60GHz Millimeter Wave HDMI (ogolnie bez opoznien) juz od dluzszego czasu zaczal mi szwankowac w dziwny dosyc sposob, gdy na moniorze wyswietlany byl jednolity obraz od lewej do prawej na przynajmniej 1/3 wysokosci ekranu to zaczynal wariowac i pojawialo sie mnostwo murgajacych poziomych paskow w tym obszarze jednolitego koloru, a gdy byl to caly ekran np. podczas ladowania strony czy czegos, to sie w ogole resetowal, ale wystarczylo, ze pojawial sie jakis obiekt (jak otwarte okno, czy menu kontestowe) ktory lamal ten jednolity kolor na ekranie to wszystko wracalo do normy....

lekiem na to bylo np pionowy pasek zakladek w przegladarce lub menu start po boku ( ale strasznie tego nie lubilem) kotre wlasnie nie pozwalaly na wyswietlanie w pelni od lewej do prawej czegos bo zawsze byl ten pasek :D

do rzeczy, dzis mnie oswiecilo i zlecilem czatowi stworzenie programu ktory pozwoli mi wyswitlic pasek pionowy, dodalem jakies paramtery, auto start itp. kilka promptow, 1h pracy i wszystko gotowe, program sam startuje z odpalonymi paskami a ekran nie wariuje :D

uwielbiam vibecodowac.. to juz moj 3 projekt, gdzie moge aplikowac na vibecodera xD
TakiSeLogin - #vibecoding #programowanie 
uzywam bezprzewodowego monitora dziala na z...

źródło: Zrzut ekranu 2026-05-06 173122

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TakiSeLogin: gdyby kodoklepy mieli mentalność artystów to pod tym wpisem byś miał spęd sfrustrowanych kucy którzy pisaliby ci że im pieniądze tym zabrałeś bo bez AI to byś musiał ich o pomoc poprosićXD
  • Odpowiedz