Aktywne Wpisy

Lekarz_7k +48
Najgorsze jest to, że teraz nikt mi nie uwierzy że serio 300h w pracy siedze, tylko każdy będzie myślał że to oszustwo jest. Wystarczy, że mam 6-7 dyżurów w miesiącu.
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k

Czoso +527

źródło: 642384535_1426366036172702_8936255256835737933_n
Pobierz"Jedyny twój wróg", nie zadawaj pytań i nie myśl za długo nad innymi.
Jak widać propaganda dla debili działa dalej.
@HumanBeing: fakt historyczny.
Co Izrael zrobił dla świata od 1948 roku? Coś dla Polski? Pomógł mam w czymkolwiek? Cokolwiek? Umożył długi? A może wprost przeciwnie? zagrabiał ludziom domy i kamienice, używając fałszywych dokumentów? Mam kilka historii z mojego miasteczka gdzie pojawiało się rzekomo spadkobiercy z Izraela. Całe szczęście Polskie prawo opierało się na