Aktywne Wpisy

ProstyHuop +15
#321685 widzę to i czuję to i mi się rzygać chce ale niestety nie mam kobiety co by mi ugotowało porządne mięso więc muszę jeść takie śmieci co nawet bezdomny nie je
źródło: 1000012090
Pobierz
bulba1605 +39
Czekałam na to jakieś 27 lat, aż wreszcie udało się spełnić marzenie (ʘ‿ʘ) spodziewałam się, że to jest duże, ale nie spodziewałam się, że jest AŻ TAK duże
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
źródło: 978
Pobierz

Najlepszy system operacyjny
od tego systemu zaczęło się coraz gorzej, każdy kolejny coraz gorszy
@winsxspl: Ten system załatał najbardziej dziurawy system który Microsoft kiedykolwiek wydał, którym był... idealny, najlepszy Windows XP. C--j z tym że po podłączeniu do Internetu, a w tamtych czasach modem był wpinany bezpośrednio do kompa, w try miga miał robione goatse. Nawet pamiętam jak z d--y domowy komp z XP dostawał wirusów i trzeba było robić format, a tak około momentu gdy modem
Ale wprowadziły też telemetrię (od 7 wzwyż coraz mocniej, choć ta już w XP była w postaci raportowania błędów), wprowadziły bezsensowne kołpajloty (od
@wypok_wypok: w czym najlepsza? przecież to praktycznie to samo. Różnice są kosmetycznie i Vista SP2 działa dokładnie tak samo jak 7. Różnice tak kosmetyczne, że pomiędzy 10 1507 i 22H2 jest więcej różnic, niż między tymi dwoma xD
Dokladnie taki sam płacz i "fama" poszła za Windowsem Me, który był "łeee najgorszy system ever, tnie sie zacina zawiesza i wogule", a jedyna
@winsxspl: Weź mnie nawet nie rozkręcaj na ten temat. Wielebne kłamstwo a Creative powinno zostać dojechane przez DOJ w 2000 za to co o------i z Aureal.
Zlikwidowanie DirectSound3D nie było gigantyczną przeszkodą dla Creative, bo niedługo potem wydali ALchemy, które... w pełni emulowało EAX po stronie programowej, i nie wymagało kart Creative do działania, ale było celowo napisane tak aby nie można było odpalić
Ale wciąż ALchemy to przystawka programowa, nie jest sprzętowym wsparciem. Stąd dalej uważam, że Vista+ ma to po prostu spieprzone, bo zaledwie emuluje to wszystko...
ALE!
Ale jednak MIDI lepiej działa na SB niż na Microsoftowym programowym Rolandzie. Nie mówię o wydajności, bo na to raczej nie ma co narzekać - mówię o dźwięku. Nie lubię GS
-babranie się w soundfontach
-spięcie fizycznego syntezatora MIDI jak np. Roland SC-55
-użycie emulatora Roland SC-55 napisanego na podstawie przekrojów układów scalonych który jest nierozróżnialny od prawdziwego urządzenia
Także no, mamy technologię, i to co dawniej wymagało
Tak, mam całą trójkę (Intel+Windows+SB) razem w jednym kompie, ale cicho xD
Ale nieraz historia znała też sytuacje, że po prostu zbyt mała promocja lub (paradoksalnie) zbyt wysoka jakość ubiła firmy. W pierwszym przypadku nikt nie znał danego
@winsxspl: Trochę jak z Citroenem. Fakt, robili fajne luksusowe limuzyny, ale były zbyt skomplikowane, zbyt drogie, nie kalkulowało się, splajtowali i to co zostało wykupił Peugeot. ( ͡° ͜ʖ ͡°)