@Niebadzsmokiem: Popieram. Niech jeszcze artyści- w tym Golce oddadzą 400 milionów które dostali z budżetu państwa w pandemii, bo płakali że nie mają za co żyć, a i fluencerzy niech oddadzą pieniądze z KPO które dostali na swoje evenetowe i menadżerskie spółki-krzaki, a teraz przyszli na streama, powpłacali po kilkanaście tysięcy z zrobili z siebie bohaterów
Mirki są oburzone. Bardzo oburzone. Nigdy nie widzieliśmy takiego oburzenia. I wiecie co? To jest ogromny sukces. Popatrzcie na ruch. Przed zmianami - mały ruch. Bardzo mały. Smutny wręcz. Po zmianach? Ogromny. Wszyscy piszą. Wszyscy komentują. Mówią "nie podobają nam się zmiany". Uwielbiają je. Jeszcze tego nie wiedzą, ale uwielbiają. Przychodzi do mnie człowiek. Wielki facet. Łzy w oczach. Mówi "proszę pana, od sześciu godzin jestem w drzewku. Nie wiem, komu odpowiadam".
I RP to był folwark feudalny, za zaborów zwykłym chłopom żyło się lepiej niż za I RP xD
@NaczelnyWoody: A wiesz, że dokładnie takie same głosy pojawiały się u społeczeństwa polskiego chwilę przed rozbiorami? :D
@NaczelnyWoody: spokojnie, Tusk coś tam mówi o wojnie za kilka miesięcy, to może i Polsce się oberwie xD