Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ChlopoRobotnik2137 +279
Dzień 4 & 5
Legowisko do oceny , jest 20:37 i właśnie sobie w nim leżę . Nie jestem sam , bo dołączyly sie jeszcze 3 osoby, ale tylko ja śpię dziś bez namiotu.
Te ostatnie 2 dni to jedna wielka walka z upałami . Dziś było 33 stopnie , ale upał to w zasadzie od 9 rano tak do 18. Gdyby nie mieć ciężkiego plecaka to byłoby to jakoś znośne. Wczoraj trekking na
Legowisko do oceny , jest 20:37 i właśnie sobie w nim leżę . Nie jestem sam , bo dołączyly sie jeszcze 3 osoby, ale tylko ja śpię dziś bez namiotu.
Te ostatnie 2 dni to jedna wielka walka z upałami . Dziś było 33 stopnie , ale upał to w zasadzie od 9 rano tak do 18. Gdyby nie mieć ciężkiego plecaka to byłoby to jakoś znośne. Wczoraj trekking na
źródło: image_picker_BE729224-00B3-4112-AA04-8B8E266073E9-59438-000007234AE601FF
Pobierz

"Bezczelność Ukraińców nie ma granic". Toć to nowość, przecież oni tacy nie są, panie redaktorze Gadowski.
Rozdawanie Ukraińcom polskiego obywatelstwa (nawet tym, którzy ledwo co mówią w języku polskim) to nasz obowiązek i powinność. To cena jaką należy zapłacić za brak rosyjskich sołdatów na przedmieściach Zielonej-Góry.
#ukraina #wojna #polska #polityka
Podsumowując:
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Jeżeli by to rosło nawet dwukrotnie szybciej, to dopiero za... chyba 18 lat uzupełnili by różnice między kandydatami na prezydenta z zeszłego roku. Oczywiście zakładając, że każdy zagłosuje przeciwko Karolowi. Ale chwilka, za 18 lat to Karol pewnie byłby dawno
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu