Aktywne Wpisy

cierpka-rzodkiewka +294
Vamyss +712
Bardzo mnie cieszy nagonka na lekarzy i mówię to jako część tego chorego systemu opieki zdrowotnej.
Myślicie że do Was lekarz jest opryskliwy? Wyobraźcie sobie jaki jest w stosunku do kogoś kto „przywozi mu pracę”.
W systemie PRM pracuje od 5 lat, nie zliczę ile razy zostałem nazwany: głupkiem, debilem, nieukiem. Wielokrotnie byliśmy upokarzani przez nich przy pacjencie, rodzinie pacjenta i reszcie pracowników. Pamiętam historie starych ratowników, którzy mówili że jaki kiedyś lekarze
Myślicie że do Was lekarz jest opryskliwy? Wyobraźcie sobie jaki jest w stosunku do kogoś kto „przywozi mu pracę”.
W systemie PRM pracuje od 5 lat, nie zliczę ile razy zostałem nazwany: głupkiem, debilem, nieukiem. Wielokrotnie byliśmy upokarzani przez nich przy pacjencie, rodzinie pacjenta i reszcie pracowników. Pamiętam historie starych ratowników, którzy mówili że jaki kiedyś lekarze
źródło: 000MZNMUVK645FN0-C323-F4
Pobierz

źródło: temp_file3393159072180996872
Pobierzźródło: 46abeaa7ff9a1b014bef61c7e91a8f2cae084ecc8bcf5e7915bc0794ad63b0a7
Pobierzwgl oglądałem ostatnio dokumenty jakieś jutubowe o tym vincu mcmahonie, bezwzględny s------l i wyzyskiwacz, socjopata i g--------l troche zszokowany byłem bo tak myslałem o nim jako takim śmiesznym chłopie od zarządzania wrestlingiem i memów
Jego organizacja toczyła walkę konkurencyjną z jakąś inną organizacją i w tej swojej organizacji miał jakiegoś zawodnika, który był mistrzem, ale chodziły pogłoski, że chce odejść do konkurencji. Ten zawodnik negocjował to, by w jakiejś ostatniej walce jej