✨️ Problemy z moderacją i banem na WykopieⒾ @niewiadomocowscenariuszujest Ban na miesiąc za "manipulację głosami". A konkretnie za zakopanie jako spam znaleziska: https://wykop.pl/link/7927557/gorsza-krew które wykopują boty gościa od filmiku (konta co to jest ich jedyną działalnością na wypoku). Moderacja nie widzi problemu, zarządzający tym p-----------m nie widzą problemu... dopóki nie okazało się, że problem są ludzie którym to przeszkadza. Co do kontaktu z wykopowym supportem to szkoda strzępić ryja. Jak do ściany. Przeczyta ci jedynie powód i copy->paste z regulaminu. Bardzo pomocne. Więc pamiętajcie, ze jak wciskacie zakop za spam to ryzykujecie banem od upośledzonego moderatora bo go to uraziło.
Jak ktoś tam z tagu #randomanimeshit czy #anime jest na jakimś discordzie na którym jeszcze mnie nie ma to niech mi skrobnie DM
@mirko_anonim: Czyli za zakopanie można dostać bana po tym jak Cię zgłosi parędziesiąt/paręset botów? Nowe, nie znałem. Fajnie się tam na głównej bawią chłopaki.
@niewiadomocowscenariuszujest
Ban na miesiąc za "manipulację głosami". A konkretnie za zakopanie jako spam znaleziska: https://wykop.pl/link/7927557/gorsza-krew które wykopują boty gościa od filmiku (konta co to jest ich jedyną działalnością na wypoku). Moderacja nie widzi problemu, zarządzający tym p-----------m nie widzą problemu... dopóki nie okazało się, że problem są ludzie którym to przeszkadza.
Co do kontaktu z wykopowym supportem to szkoda strzępić ryja. Jak do ściany. Przeczyta ci jedynie powód i copy->paste z regulaminu. Bardzo pomocne.
Więc pamiętajcie, ze jak wciskacie zakop za spam to ryzykujecie banem od upośledzonego moderatora bo go to uraziło.
Jak ktoś tam z tagu #randomanimeshit czy #anime jest na jakimś discordzie na którym jeszcze mnie nie ma to niech mi skrobnie DM
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Gorsza Krew
@niewiadomocowscenariuszujest trzymaj się tam kurde.
Tylko niejasne dlaczego moderacja działa takim na rękę, zakładając, że nie robi tego celowo, to może powodem są braki automatu np. masowo zgłaszając.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta