Aktywne Wpisy

karpikmirek88 +507
Dobra... to jest P------E co my tutaj zrobiliśmy... trzęsę się caly z wrazenia. O tym co zrobil wczoraj wykop prawdopodobnie beda mowic kiedys na lekcjach historii
UZBIERALIŚMY PONAD 700 PLUSÓW co przekłada się na 70.1 grosza na zbiórke
Niestety siepomaga pozwala na wpłate minimum 1 złotego wplacic nie da rady ale i tak jestem wzruszony na to jaką historie wczoraj stworzyliśmy jako internet. Jesteście BOHATERAMI <3 Dziękuje wam!
https://wykop.pl/wpis/86232541/dobra-c--j-raz-sie-zyje-zrobmy-to-jako-wykop-dla-d
UZBIERALIŚMY PONAD 700 PLUSÓW co przekłada się na 70.1 grosza na zbiórke
Niestety siepomaga pozwala na wpłate minimum 1 złotego wplacic nie da rady ale i tak jestem wzruszony na to jaką historie wczoraj stworzyliśmy jako internet. Jesteście BOHATERAMI <3 Dziękuje wam!
https://wykop.pl/wpis/86232541/dobra-c--j-raz-sie-zyje-zrobmy-to-jako-wykop-dla-d

CrimsonCube +285

A teraz wrażenia... Ooo matko, jaki to jest dobry letniak, jak to świetnie pachnie, no i te parametry. Cholera, teraz mam dylemat, czy nie sprzedać ADG Parfum i sobie też sprawić tego Bentleya.
Jak ktoś szuka czegoś dobrego i w miarę taniego na lato to polecam tego gagatka.
#perfumy
Komentarz usunięty przez autora
Edytowałeś :P
Parfum ma ten dymny akordzik, a Silverlake to już bardziej podstawowy ADG. Chociaż fragra i opinie sugerują, że bardziej ADG Essenza, którego nigdy nie miałem okazje testować.
@czasowstrzymywacz " teraz mam dylemat, czy nie sprzedać ADG Parfum i sobie też sprawić tego Bentleya" O.M.G ...
@czasowstrzymywacz: na mnie to miało jedne z najgorszych parametrów jakie znam w perfumach, raczej powszechna opinia, Chanele to przy tym jak Kerosene
Moze jest lepiej w innym batchu (wątpie), ale sam zapach to też totalnie nic ciekawego.
Za to mojemu tacie się nawet spodobał (powiedział, że jest ok jak mama kazała mu coś nowego wybrać xD) i też myślę nad zakupem flakonu dla niego, tylko że mój tata
W sumie nie jest tak źle jak zapamiętałem, ale wciąż bez podjazdu do jakiegokolwiek ADG, a tym bardziej Parfum.