Aktywne Wpisy
TakiSeLogin +1388
Alzena +13
Nie jestem feministką, nie jestem za równouprawnieniem. Jestem za tradycyjnym podziałem ról. Mam rodzić dzieci, zajmować się domem, gotować, sprzątać, opiekować się dziećmi, zaspakajać seksualnie męża a mąż ma zarabiać na utrzymanie całej rodziny na dobrym poziomie. To co, który z panów chętny? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
Szukam pracy, jeszcze bez efektów, ale jakieś niby tam postępy są. Bylem na rozmowie na pomocnika na budowie wczoraj, z innego miejsca mają się 15. odezwać i podać datę rozmowy, na jednej farmie tez mówili, że teraz mają dużo pracy i się odezwą, no ale bez żadnych konkretów...
Pozdrawiam tez wszystkich, co piszą, że co ja odwaliłem, to było bez sensu i ze mogłem coś zrobić lepiej, inaczej.
Część osób ma rację, tylko przypomina mi to trochę Janoszów siedzących w fotelu, oglądających mecz i mówiących po jakiejś nieudanej akcji do telewizora: "co za kretyn, przecież mógł podać do Pana X..."
Oczywiście część osób ma naprawdę sensowne i bardzo wartościowe uwagi, ale mówić jest łatwo :>
Ale to ja wrócę z konkretnym doświadczeniem i wiedzą na przyszłość.
Nawet jak nie wyjdzie teraz, to później wrócę lepiej przygotowany i z doświadczeniem.
#kaktuswnorwegii
Nie patrz na Januszów - ich cieszą niepowodzenia także się nie zrażaj. Sami się boją przeprowadzić na inne osiedle, bo do Biedronki będzie dalej, dokumenty trzeba zmienić, kablówkę od nowa instalować. Gdzie tam za
Tak, w CV będziesz mógł sobie wpisać: bezdomność maj-sierpień 2014. Super.
I
@patryk-kabacinski-1: c---a prawda, podobno teraz to już bardzo ciężko znaleźć tam robotę jak się jedzie w ciemno...