z-a-k z-a-k 14.04.2026, 21:42:57 4 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
z-a-k z-a-k 14.04.2026, 21:49:30 via Wykop 3 + @ytrus: to zapraszam wyp1rdalac jak jestes umyslowa ameba, zero czasu dla takich
zenon_z_chorzowa1 zenon_z_chorzowa1 14.04.2026, 22:29:08 via Wykop 0 + @z-a-k: nawet nie wiesz jak jesteś żałosny prostując takie g---o i czując się lepszym bo coś skumałeś....nie odpisuj, przeczytaj to za 10 lat i zweryfikuj co Ci napisałem, jak odpiszesz teraz, to nie ma ratunku...
z-a-k z-a-k 14.04.2026, 22:44:26 via Wykop 1 + @zenon_z_chorzowa1: buah uau xddd"PokłóciłemSię z żoną, naszemu dziecku stała się krzywda, wszystko się wali i jestem przerażony. I pewnie napiszę coś za co zostanę zlinczowany" idz sie leczyc clownie. lewacy to jednak totalni odklejency, widocznie zabolalo gdzie mialo zabolec, stad i polacka zolc po polnocy, typowe.
nie odpisuj, przeczytaj to za 10 lat i zweryfikuj co Ci napisałem, jak odpiszesz teraz, to nie ma ratunku...
"Pokłóciłem
Się z żoną, naszemu dziecku stała się krzywda, wszystko się wali i jestem przerażony. I pewnie napiszę coś za co zostanę zlinczowany"
idz sie leczyc clownie. lewacy to jednak totalni odklejency, widocznie zabolalo gdzie mialo zabolec, stad i polacka zolc po polnocy, typowe.