Wpis z mikrobloga

Co jest przyczyną takiego spadku poparcia partii PiS w ostatnim sondażu?

• Sondaż kłamie, sondaż jest lewacki 35.5% (11)
  • Włażenie w jelita Trumpowi i uwielbianie USA 41.9% (13)
  • Wspaniałe rządy Donalda Tuska 9.7% (3)
  • Zawetowanie SAFE przez prezydenta 3.2% (1)
  • Inne... 9.7% (3)

Oddanych głosów: 31

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Songo91: szkoda że ten czop mnie zablokował jak zapytałem go o delikatne dyskusyjne kwestie w pisie "jak ciąganie psa za samochodem" cóż widać obiektywizm nie jest mocną strona za to, robienie z kaczora bohatera narodowego już tak w końcu zrobił tyle dla Polski, umarł z KATASTROFIE SMOLEŃSKIEJ i nic poza tym
  • Odpowiedz
@elo345: PiS się zużył i nie ma na siebie pomysłu, od czasu gdy okazało się że wynik Nawrockiego nie pociągnął ich sondaży, miotają się jak dzieci, zaczynają zwykle ukryte tarcia międzyfrakcyjne wychodzić na wierzch.
No bo czym jest dzisiaj PiS? Wszystkie ich pomysły są odpychające dla centrum, a zbyt mało radykalnie wyrażane by przyciągnąć wyborców Konfederacji.
Zwyczajnie ucieka im, przez zwyczajne wymieranie wyborców, i ucieczki tych których zniechęca dzisiejszy obraz
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
No bo czym jest dzisiaj PiS? Wszystkie ich pomysły są odpychające dla centrum, a zbyt mało radykalnie wyrażane by przyciągnąć wyborców Konfederacji.

@SynJaniny_Natansatan: Nie do końca wiem, jakie mają pomysły, bo jak słyszę gdzieś polityka PiS to słyszę tylko: Niemcy,Niemcy,Niemcy, zdrada, zamach, agent. Zero jakiś propozycji na naprawę kluczowych problemów kraju, a w polityce zagranicznej jedynie: najlepiej to jakbyśmy złożyli hołd lenny USA.

Np:
Problem z ochroną zdrowia: zero pomysłów,
  • Odpowiedz