Wpis z mikrobloga

#gry https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-slim-e-chassis-grand-theft-auto-v-gra-ps5

Warto kupować konsolę z napędem? Nigdy nie miałem żadnej, są jeszcze w ogóle gry na płytach, bo na PC to już tylko dystrybucja cyfrowa. Poza tym lepsze PS czy Xbox oczywiście z napędem, wolę mieć jednak fizyczny nośnik w postaci płyty. No i jak z dostępnością gier między tymi dwoma konsolami?
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@speedygonzales1 Jak najbardziej z napędem. Rynek używek jest duży i za mały pieniądz można ograć większość hitów. No i stety, niestety, xbox obecnie nie prezentuje i nie rokuje niczego ciekawego. Miałem i się go szczęśliwie pozbyłem.
  • Odpowiedz
@speedygonzales1: najlepiej kupić konsolę z napędem. Gry wyjdą ci zdecydowanie taniej. Co do wyboru ps czy xbox.. ps5 sprzedało się chyba 3 razy lepiej od xboxa, który co chwilę zalicza jakieś wtopy jak anulowanie wielu gier czy olbrzymie podwyżki wszystkich ich usług.
  • Odpowiedz
@speedygonzales1: różnice w grafice są minimalne, jak nie jesteś zjebem, co tasuje się do tego, że gra ma 4FPS więcej niż u znajomego, to bierz Slim i będzie ok ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No i zdecydowanie z napędem - większość gier na płytach nawet nowa jest tańsza niż w PS Store, a kupując u----i to już w ogóle można sporo zaoszczędzić
  • Odpowiedz
@speedygonzales1 To jest używka więc chroni cię allegro jakby co. Osobiście wolę brać nówki bo i tak sprzęt rzadko zmieniam a jest normalna gwarancja więc tu się zastanów.
  • Odpowiedz
@speedygonzales1: wybacz pomyliłem posty
w każdym razie jak napisałem w 1 odpowiedzi
sprawdzaj peppera
to co wysłałeś to bym nie ryzykował
na to może być już za późno ale bez gwarancji to dało radę kupić nówke z aliexpress za 1400-1500 bodajze
  • Odpowiedz