Wpis z mikrobloga

@Talaxin: Jeszcze nie zaglądałem, ale też tak czuję ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wiem że mnóstwo ludzi się jara tym Crimsonem, ale mam przeczucie że będzie pozbawiony głębi, taka wydmuszka świata po której można sobie latać. Chciałbym być w błędzie
  • Odpowiedz
@Eksagnem: właśnie najlepsze jest to że mało wiadomo o tej grze. Na początku sam myślałem nad zakupem ale po co jak gram w wowa i o tej grze wiadomo tyle że rpg od twórców typowego mmorpg z Korei z p2w xD I jeszcze red flag z brakiem gameplay z bazowych konsol.
  • Odpowiedz
@Eksagnem: Coś czuję, że wyjdzie z tego jakaś Dragon's Dogma 2 czy inny Where Winds Meet. Ludzie pograją trochę, a po paru miesiącach zapomną, że ta gra istnieje.
  • Odpowiedz
@Arameyy: Where Winds Meet to właśnie podręcznikowy przykład gry, która dobrze wygląda na gameplay trailerach, a odpalasz ją i zaczynasz czuć praktycznie od razu, że coś jest z nią nie tak. Pomijając już, że połowa czasu gry to przeklikiwanie p--------o UI
  • Odpowiedz
@Arameyy:

Coś czuję, że wyjdzie z tego jakaś Dragon's Dogma 2

Już gdzieś czytalem ze to lepsza dragons dogma i więcej nie potrzebuje zeby preorderować szczerze :D

Sam gram aktulanie w wowika, wychodzi sezon za tydzien więc pogram ile sie da i zostawie na póżniej, ale gry z eksploracja trzeba lubić, same TES-y od bethesdy są grami ze słabą główną fabułą(a takie opinie czytalem od recenzentów na temat Dogmy czy
  • Odpowiedz
@czmaja: te crimson desert to najbardziej nieuzasadniony hype na gre od wielu lat xD
Chetnie sie pomyle, ale pewnie wyjdzie troche lepsze ubigame z lepsza walka i tyle.
  • Odpowiedz
Wiem że mnóstwo ludzi się jara tym Crimsonem, ale mam przeczucie że będzie pozbawiony głębi, taka wydmuszka świata po której można sobie latać.

@Eksagnem: Ciężko żeby gra o takim rozmiarze, a gra jest niby ogromna, nie miała tego typu problemów. Według recenzji pierwsze 8 godzin jest słabe, gra się rozkręca przy 50h a po ponad 100h ludzie mają poodkrywane pół mapy. To będzie gra dla ludzi którzy po prostu lubią
  • Odpowiedz