Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +47
@pupliszki: powyżej minimalnej
@rafaloooj: to nie było pytanie
@Spooynick: nie, bo umrę.
jaki jest twój największy cel w życiu?
Stanisława (śp.) mówisz, że chciałbyś zastąpić w przyszłości, wysoko mierzysz ale to atut.
bez pleców będzie bardzo ciężko a z plecami znów nie ta satysfakcja, w każdym bądź razie działaj więc w tym kierunku i wydawaj sprawiedliwe wyroki - nawet jesli litera prawa temu zaprzecza, prawo pisza ludzie, wiec wiadomo, że nie mozna mu ufac w 100% i nie zawsze jest sprawiedliwe.
nie te czasy
bardzo podobny pan do Stanisława Dąbrowskiego
dziwne, ze znana (jesli?) twarz mogla mi umknac, nie mam wiecej skojarzen.
@stekelenburg2:
no widzisz ja znam od d--y strony jak funkcjonuje kilka starostw, urzedow, uczelni wyzszych i niestety nepotyzm tam to chleb powszedni. w sumie musialem sie zwolnic z takich miejsc bo nie potrafie pracowac z ludzmi, ktorzy nie maja zadnej moralnosci a kieruja sie glownie egoizmem.
w kazdym badz razie dajesz temu znac, ze chcesz pracować na stanowisku ... w sądzie najwyższym?
@rostu: nie, przecież piszę, że najlepiej prokuratura. A najchętniej: http://www.warszawa.pa.gov.pl/struktura-organizacyjna wydział V.
Sądownictwo obecnie tak już nie działa. Dość znane były przypadki, że syn ministra zdaje się nie dostał się na aplikację xd
@stekelenburg2:
musialbym do tego zainstalowac picasse ale stwierdzilem, ze mniejszym wysilkiem jest jeszcze napisanie kilku komentarzy i sam sie podzielisz tym, ze chcesz zostac prokuratorem :)
wszystko jasne, powodzenia.