Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +47
@stekelenburg2:
W sumie logiczne, porządek musi zacząć się od sądów bo tam w sumie nie ma takich idiotów jak w polityce, więc patrzą sobie na rączki coraz bardziej. Tak wiec jeszcze duzo pracy zeby w innych instytucjach panowal porządek.
ps nie mieszajmy porządku z brakiem nepotyzmu, to dwie różne rzeczy, idealnego porządku organizacyjnego jeszcze nie ma, ale sytuacja się umiarkowanie polepsza
Tak czy inaczej jesli chodzi o polskie sadownictwo to kontrowersyjny byl wyrok w sprawie Baumana ale to temat zbyt szeroki a ja wlasnie wychodze z domu.