Aktywne Wpisy

congobongo +28
Zgłaszajcie filmiki konfitury na YT za dokuczanie i nękanie (podpada pod 107kw).
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura

SzubiDubiDu +102

#iran
źródło: acb247b657ac78d6a631d707e5c52a927c030c329a764a77c0c20bd81d1d2bbc
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Węgry
Czechosłowacja
Afganistan
Czekam na więcej bo strasznie słaba ta lista wyszła
Trzeba też pamiętać, że ofiary dzielą się na godne i niegodne. Pomordowani przez nas czy naszych kolegów to ofiary niegodne. Zbrodni nie popełniono, a tak w ogóle to im się należało. W skrajnych przypadkach (np gdy już się nie da zatuszować) można im nawet nieco współczuć, ale wtedy trzeba wpisać do rubryki "niezbędne koszta", których śmierć trzeba było złożyć
Czy moje pitolenie w internetach coś zmieni? Pewnie nie, ale jeżeli u chociaż jednej osoby na późniejszym etapie życia wystąpi refleksja typu "kurde gdzieś kiedyś czytałem że jankesi zabili w uj ludzi" i użyje tego argumentu żeby np uderzyć w
Btw - w większości znanych mi przypadków jest jednak tak, że kropla nie zdąży wydrążyć skały, bo skała się po drodze rozsypie z zupełnie innych powodów. Mordowani przez Rosjan, Amerykanów i innych imperialistów mogą się więc pocieszać, że jest tylko kwestią czasu aż to Amerykanie, Rosjanie i inni będą mordowanym
Plus jest to dobre ćwiczenie intelektualne.