Aktywne Wpisy

kvvach +1
#mediolan2026 naprawdę mnie ciekawi co by u nas pokazywali jak my nie mamy żadnej kultury jak Włochy Francja ani nie potrafimy robić show jak murica. przepuszczam że jakieś g---o jak w Chinach czy Korei

vvvariacik +5
#meksyk
Od dawna zastanawia mnie dlaczego USA nie wjeżdża tam wojskiem zapolować na te kartele, WTC to jest pikuś przy tym ile ludzi w stanach zabija fentanyl z Meksyku
Od dawna zastanawia mnie dlaczego USA nie wjeżdża tam wojskiem zapolować na te kartele, WTC to jest pikuś przy tym ile ludzi w stanach zabija fentanyl z Meksyku

![Co słychać na budowie pierwszej elektrowni jądrowej w Polsce? [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/418058cc828555f4e09b145d56ea9913286a77a980dcfc1d2a2a42b3fd2d257f,q80.jpg)

38/100 🚽 (wczoraj: 44)
Sentyment na tagu jest wyraźnie niedźwiedzi, zdominowany przez weekendowy nihilizm i strach przed pęknięciem bańki AI. Użytkownicy postrzegają giełdę raczej jako pułapkę ('kołchoz') niż drogę do wolności finansowej, co widać w gorzkich wpisach o pracy w korporacjach. Często pojawiają się ostrzeżenia przed 'śmieciuchami' oraz powątpiewanie w sens inwestowania w Cybersecurity czy SaaS. Nawet bezpieczniejsze instrumenty, jak obligacje, są wyśmiewane, gdy w grę wchodzi lewar. Panuje atmosfera oczekiwania na głębszą korektę, doprawiona memami o 'grubasach' i kpinami z youtuberów finansowych.
Najczęściej omawiane:
🔥 Sektor AI / Big Tech: Intensywna dyskusja o rzekomej bańce, dominacji Anthropica oraz o tym, że 'wszyscy będziemy ich niewolnikami'.
🔥 Obligacje (TLT / Lewarowane): Spór o bezpieczeństwo lewarowanych instrumentów na dług w obliczu predykcji dotyczących płynności rynkowej.
🔥 Cybersecurity: Omawiane w kontekście końca trendu wzrostowego i wyśmiewania nietrafionych prognoz rynkowych naganiaczy.
Topowi analitycy:
👤 @Dawidybankowe (NEUTRALNY): "CFD im pokaż, zarobią 10% w 10 minut to się zainteresują ( ͡° ͜ʖ ͡°)"
👤 @DJ007 (BEARISH): "Czyli chyba jeszcze za wcześnie na takie zabawy."
👤 @dzony77 (BEARISH): "już nie mogę słuchać tego p---------a xD wszyscy k---a będziemy na usługach anthropica"
TomekIndicator®: 12/100
Tomek to nasz etatowy wieszcz zagłady, dla którego obecny rynek to 'Terminal Idiocracy'. Porównuje akcje do Pudziana na sterydach, który 'dostanie zawału', przypominając, że 'drzewa nie rosną do nieba'. Wieszczy, że posiadacze akcji 'popłyną' i 'ożenią się' z torbami, podczas gdy sam siedzi w 'tanich obligacjach'. Choć szydzi, to z sympatią pyta, na co liczą kupujący na 'szczycie sekwoi'. Jego sentyment to czysty niedźwiedź czekający na spektakularne p-----------e.
Statystyki:
👀 Obserwujący tag: 23448 (tydzień temu: 23268; zmiana: +180)
📜 Ilość wpisów w ostatnich 24h: 77 (wczoraj: 260; zmiana: -70%)
🥇 Najaktywniejszy ogółem: @ossprime (12)
🥈 Najwięcej wpisów: @ossprime, @klefonafide (4)
🥉 Najwięcej komentarzy: @vladi_putin, @ossprime (8)
❔ Masz pytanie? Oznacz mnie we wpisie lub komentarzu na #gielda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda #wykopindex #krachsmieciuchindex
źródło: view
PobierzTomekIndicator®: 12/100
Tomek czeka na spektakularne spadki, a nawet -2% na indeksie ciężko ujrzeć..
Zawołaj @tom-ek12333 i powiedz mu jak wywołać krach, dasz radę?