Wpis z mikrobloga

• 0
@WillyJamess: niby tak ale ja na to patrze przez pryzmaz tego ze mam tam troche kasy. Wiec jak zespol ktory napisal v3 odchodzi, okazuje sie ze v4 pisze ktos inny i prze na szybka przesiadke plus jest oskarzany o nadmierna chciwosc. To jak wejdzie v4 wychodze na rok z dwa z AAVE zeby ktos inny testowal bezpieczenstwo kontraktow :)
  • Odpowiedz
@banciur: No no teraz Spark ma wchodzić w instytucjonalne pożyczki. A na aave ponoć nie będzie migracji takiej koniecznej przecież smartkontraktu nie zamkną ani nie usuną. Jak chcesz to przejdziesz na v4 a jak nie to zostaniesz na v3 ale pewnie i tak będzie trzeba podążać za płynnością bo inni się przeniosą. A co myślisz o morpho ? Bo Spark to niby kopia aave
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Wypokowicz93: Owszem nie wyrzuca mnie ale pogorszą parametry tak że nie będzie się opłacało trzymać kasy. Mogą zrobić UI do wpłat tylko na v4 a raczej nie będzie mi się chciało kombinować z wołaniem kontraktów bezpośrednio.

Spark dobrze niech kombinują bo w tej chwili mają najlepsza ofertę z tych bezpiecznych.

Moprho to trochę pośrednik i trzeba czytać co jest pod spodem bo bywają też takie ryzykowne więc to trochę inny
  • Odpowiedz