deko_gangster deko_gangster 3 godz. i 50 min temu via Wykop 1 + @PieknyChuligan: co się wydarzyło się?
krzysztof_suchodolski krzysztof_suchodolski 3 godz. i 44 min temu via Wykop 4 + @deko_gangster: Kingu wrzucił screen z LOTR, Gandalf wróci trzeciego dnia o świcie itd. Nie dał żadnego komentarza.
PZt37 PZt37 3 godz. i 41 min temu via Wykop 5 + @krzysztof_suchodolski: A Olgierdanc podobno przywrócił kanał.
krzysztof_suchodolski krzysztof_suchodolski 3 godz. i 39 min temu via Wykop 0 + @PZt37: Nie widzę. Mam lokalizację na Serbię, wpisuję w pasek na yt i nic.
krzysztof_suchodolski krzysztof_suchodolski 3 godz. i 38 min temu via Wykop 1 + @Emerald84: Mniejsza o większość. Pozdrowię na porannym.
Mata_Tatami_W_Palacu_Szoguna Mata_Tatami_W_Palacu_Szoguna 3 godz. i 18 min temu via Wykop 3 + @PieknyChuligan: オルゲルダノさま 万歳! [Orugerudano-sama BANZAI!]
SpecyficznyZapachSzkolnej SpecyficznyZapachSzkolnej 3 godz. i 3 min temu via Wykop 1 + @PieknyChuligan: Masz mój topór
krzysztof_suchodolski krzysztof_suchodolski 2 godz. i 54 min temu via Wykop 0 + @SpecyficznyZapachSzkolnej: I moje zawekowane gacie. Czy jakoś tak, nie oglądałem trylogii Jacksona.
SpecyficznyZapachSzkolnej SpecyficznyZapachSzkolnej 2 godz. i 43 min temu via Wykop 1 + @krzysztof_suchodolski: Ufam dla Ciebie, ale za trylogię Jacksona masz minusa
krzysztof_suchodolski krzysztof_suchodolski 2 godz. i 42 min temu via Wykop 0 + @SpecyficznyZapachSzkolnej: Ironia. Mam spiracone na dysku, wersja reżyserska. Za pandemii oglądałem prawie że codziennie.
SpecyficznyZapachSzkolnej SpecyficznyZapachSzkolnej 2 godz. i 38 min temu via Wykop 1 + @krzysztof_suchodolski: za piracone drugi minus, ale minus i minus daje plus więc masz lepszą wiadomość.
Emerald84 Emerald84 47 min temu via Wykop 0 + @SpecyficznyZapachSzkolnej: a ja mam książkowe wydanie. Więc Olo masz moje księgi.
źródło: For Olo
PobierzKingu wrzucił screen z LOTR, Gandalf wróci trzeciego dnia o świcie itd. Nie dał żadnego komentarza.
Nie widzę. Mam lokalizację na Serbię, wpisuję w pasek na yt i nic.
Mniejsza o większość. Pozdrowię na porannym.
[Orugerudano-sama BANZAI!]
I moje zawekowane gacie. Czy jakoś tak, nie oglądałem trylogii Jacksona.
Ironia. Mam spiracone na dysku, wersja reżyserska. Za pandemii oglądałem prawie że codziennie.