Aktywne Wpisy

szcz33pan +2392
Twa mundial, ale klasycznie znalazłem chwilę czasu aby sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: kebab_lipiec_2026
Pobierz
tomasztomasz1234 +782
Polski lekarz, gdy zobaczy zarobki w bogatej Szwecji xDDD
#polska #lekarski #lekarz100k #konowalposting #ciekawostki #zarobki #ekonomia #szwecja #emigracja
#polska #lekarski #lekarz100k #konowalposting #ciekawostki #zarobki #ekonomia #szwecja #emigracja
źródło: polskilekarzszwecja
Pobierz

źródło: 1000017571
PobierzNie widziałem. Zwykle szkolne kujony wybywają do dużych miast i tam znajdują sobie jakieś normalne kobiety. Dla patusek duże miasto to za wysokie progi.
Jakie było moje zdziwienie jak 3 lata temu przeprowadziłem się i okazało się że to moi sąsiedzi xD
Dalej tak samo jak kiedyś razem bujają się przy tym przy tym koło nich jeszcze dwójka ich dzieci xD
Oni już są ze sobą od około 25 lat
@mannoroth: Ja znam przypadek, gdzie kobieta po dwóch małżeństwach z patusami, z obydwoma po jednym dziecku, oba małżeństwa zakończone, bo kolo ją lał, zeszła się właśnie z dawnym szkolny kujonem, nie