Aktywne Wpisy

Kulek1981 +219
źródło: 1000017936
Pobierz
KjatanSveisson +51
#gielda
Otwieram wątek na najgłupsze pomysły jakie mieliście na giełdzie.
Ja zacznę. Kupiłem akcje Borussi Dortmund przed ich finałem w lidze mistrzów bo liczyłem że jak wygrają to akcje wystrzelą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Otwieram wątek na najgłupsze pomysły jakie mieliście na giełdzie.
Ja zacznę. Kupiłem akcje Borussi Dortmund przed ich finałem w lidze mistrzów bo liczyłem że jak wygrają to akcje wystrzelą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000004569
Pobierz

Ciekawe kiedy ekipa Tuska wpadnie na pomysł ścigania oglądających TV z serwerów w Chinach i Rosji:)))
Wtedy program 19.30 będzie transmitowany z powtórkami w TVP1 przez połowę czasu antenowego;) jako jedyny dozwolony w IPTV:)
A bez żartów, to płacenie za TV w XXI wieku z milionem reklam to już dawno stało się niemodne. Pieprzenie że nadawcy tracą i piłka nożna straci :)) to już szczyt bezczelności. Jeszcze do tego sprzedają moje dane marketingowe wszystkim pociotkom za zgody marketingowe 5zł taniej;)))) Zmniejszyć pensje specom od marketingu, mediów, nakłady na piłkę nożną i bajońskie zarobki piłkarzy ! Za 7zł miesięcznie mogę sobie oglądać dowoli i tak musi zostać. Jak mi zabronią to VPNa włączę. A co!
poza tym skaczesz z wątku na wątek, ogródkiem piszesz o czymś czego sam nie rozumiesz, przy okazji, biorąc pod uwagę twoje rozważania na temat sprzedaży danych, to zamiast 7 pln powinieneś płacić 2 pln xd
ktoś cię dodatkowo dyma na kasę, tak zawsze było, jest i musi zostac
i jeszcze coś, nikt ci niczego nie zabrania, mozesz wszystko, kwestią jest tylko to, jakie ryzyko jesteś
@TobiaszSuchy: Do nikogo nie dzwonię. Wątki wplatam w kontekst kto jest większym złodziejem czy ja czy nadawca za którym stoi machina prawno kapitałowa. Skoro ponoszę ryzyko oglądając IPTV to nadawcy też niestety takie ryzyko muszą ponosić a nie bębnić że im się to nie opłaca bo ich okradają:) Niech reklamodawcom pieprzą że mają milion użytkowników IPTV:) I to jest coś!
7zł za IPTV z VOD mogę